denizz89 Kızlar şuan 19+2yim ve inanlmaz göbek ağrım var.Ayrıca da sol tarafım göbeğimin üstü olan kısım ağrıyor sizde de böyle oluyor mu yada olan varsa yazabilir mi nedeni nedir ?
Zeyneptoprak denizz89 denizz89 sağ üstteki 3 noktaya tıkla canım ordan yapabilirsin etiket düzenleden
Deletedmom15257 denizz89 benimde gobek deligim agriyo senle ayniyiz 19+2 bende bi defa dr sordum normal gobek buyuyo geriliyo diye soylemisti
Denis19 denizz89 canım benim de oluyo hatta biraz böreğine doğru olan tarafım ayakta kalınca ağrımaya tüm karnıma yayılmaya başlıyor
Mervezngn Dün gece benim cok agrıdı göbeğim kasığım rahmim gerildi hep nedenini bilmiyorum doktora sorucam bizde 14+2 olduk
denizz89 @Deletedmom15257 benim doktor da tatilde ongün sonra gideceğim daha ondan sorayım dedim iyi rahatladm oxaman biraz canım ya
denizz89 @Denis19 hafif eğilsem de oluyor agrı sol böbrek kısmında canm yaa peki doktoruna sordunmu ben daha görinmedim soramadm haliyle
Minnil Bende 19+1im dün karnım sanki çatlıcak gibi çok gerilmişti bi gerginlik vardı çok rahatsız oldum ama gece geçmiş