Selam kızlar, sizden bebek arabası ve puset hakkında öneri almak istiyorum, memnun kaldığınız hemde fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim 😊😍
Bebek arabası ve puset tavsiye
Yok mu öneride bulunacak?
Neseli5 Ben ankara ulustan aldım 0-9 aylık araba koltuğu oluyor ayrıcada bebek arabası içine de uygun 150 tl aldım
Kraft onyx aldım ben, travel sistemde en hafifi çok az yer kaplıyor. Bende tavsiye üzerine aldım
Cigdema rica etsem ne kadara aldınız ve fotoğrafını paylaşma şansınız var mı ?
Neseli5 sunny baby vista travel bebek arabası aldim hafif olmasi cok hoşuma gitti kapatması açmasıda cok kolaydı travel sistem arabalara gore az yer kapliyor
Neseli5 Joie litetrax 4 travel sistem bebek arabası aldım ben. Pusetiyle beraber katlanabilen model tek elle katlanabiliyor ve valiz gibi katlı haldeyken tekerleklerinden sürüyerek götürülebiliyor. Araba koltuğu da pusetin üzerine takılabiliyor çok kullanışlı bi model ayrıca yapılmış tüm yorumları inceledim herkes 2 3 çocuk büyüttüğünü çok sağlam olduğunu yazmış. Zaten başta da tavsiye üzerine bulmuştum henüz hamileyim ama kullanınca da memnun kalacağımı düşünüyorum.
Geceninannesi01 trednyoldan aldım indirime girmişti 2184 TL e bakabilirsiniz düşüyor fiyatları
Neseli5 anex marka e type modelini çok beğenerek aldım
minikfare1 teşekkürler