• Öneri
  • Bebek arabası ve puset tavsiye

Selam kızlar, sizden bebek arabası ve puset hakkında öneri almak istiyorum, memnun kaldığınız hemde fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim 😊😍

Neseli5 evet çok rahat kapanıyor, ben öğrendim hemen :) ama internetten videolarına bakın tâbi.

Neseli5 sunny baby vista travel bebek arabası aldim hafif olmasi cok hoşuma gitti kapatması açmasıda cok kolaydı travel sistem arabalara gore az yer kapliyor

Neseli5 Joie litetrax 4 travel sistem bebek arabası aldım ben. Pusetiyle beraber katlanabilen model tek elle katlanabiliyor ve valiz gibi katlı haldeyken tekerleklerinden sürüyerek götürülebiliyor. Araba koltuğu da pusetin üzerine takılabiliyor çok kullanışlı bi model ayrıca yapılmış tüm yorumları inceledim herkes 2 3 çocuk büyüttüğünü çok sağlam olduğunu yazmış. Zaten başta da tavsiye üzerine bulmuştum henüz hamileyim ama kullanınca da memnun kalacağımı düşünüyorum.

cgelmas henüz kullanmadım, ama eltim 5 aydır kullanıyor çok memnunlar. Onların tavsiyesi ile aldık :)