bbkbrcn Kızlar 20 haftalık gebelik var ve detaylı istedi doktor yaptıran varr mı devlette mi özelde mi yaptırmalıyım ? süreç hakkında bilgilendirme yapabilen varsa dinlemek istiyorum 🧐🤌😌
Merimex bbkbrcn ben perinatoloji uzmanına yaptırdım özel muayenehanesi vardı. Gayet ilgiliydi 22.haftada yaptırdım şükür bir sıkıntı çıkmadı devlette randevu bulmakla uğraşmak istemedim açıkçası.. işinin ehli bir doktora gittim buyuzden
Sevi36610 Devletten randevu almak biraz zor sanırım burdan okuduklarımdan biliyorum.ben özelde yaptırcam kendi doktorum yapıyor benim
bulutiko Bizde 20 haftalığız kendi doktorum haftaya yaptırmamı söyledi allah kısmet ederse bizde haftaya gidicez. Doktorumda özelde daha önce ikili test için gittiğim perinatoloğa gidicem oda özelde devlet hastanesindeki süreci pek bilmiyorum
bbkbrcn Evet bende araştırdım bugün devlet hastanesi dolu imkan yok bende bir özel emar merkezi için araştırma yapıcam yarın . Uzun sürüyor mu ikili teste sorun çıkmamış olsa da bu ayrıntılıda birsey çıkma riski oluyor mu okudukça kafa karışıyor 🤔
Merimex bbkbrcn ben ikili yaptırmadım sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakmıştı sorun yoktu detaylida da birşey çıkmadı bilemiyorum
Beyzan bbkbrcn bu ikili testten baya farkli bir şey kalbindeki damardan böbreğini beynine aklınıza gelebilecek her şeye bakılıyor bu nedenle ya perinetolog ya da radyolog yapmali. İkili testi yaptırmayan birinin bile mutlaka bunu yaptırması lazım çünkü burda çıkan bir sorun bebeğin doğum sonrası sürecini etkiliyor direk ikili test gibi ihtimal verme durumu yok Burda
gamzeserenn Her devlette farklı olabilir ama ben 22. haftamda devlette yaptırdım ilk önce 5 dk sürdü hiçbşy anlamadım görmedim de tatmin olmadım haliyle özel bi klinikte yaptırdım çok iyi geçti çok net görüntülerini gördüm herşeyi de anlattı doktorum 🌸