3_Mucizem Ben bu gebeliğimden 6 ay önce düşük yapmıştım kürtaj olmak zorunda kaldım o yüzden doktorum biraz daha fazla hassas davranmış olabilir ama sende doktorundan progestan başlamasını istemelisin
Kadze Selenbale13 cnm bnm 12.haftaya kadar içerde kese etrafı kanama vardı ilişki yasak iş yapmak yasak.progestan vermişti.doktor 12.hafyafan snra kaybolmuştu ama.is yapma devamlı uzan yat dinlen yükseklere uzamma gerinme ilişki yaşama ilaçta verdiyse doktorun kullan hicbiseycik olmaz Allah’ın izniyle çoğu hamile.yasiyor bunu
Icot Selenbale13 benim 5+0 daki kontrolümde kese etrafında kanama alanları görmüştü doktorum 2-3 taneydi. Büyük ihtimalle geçer dedi ama sen yine de dikkat et kanama dışarı gelmediği sürece korkma dedi. Eğer kanaman olursa da Protestan yazıyorum onu içeceksin demişti. Çok şükür kanamam olmadı ilaç da içmedim. 8+0 da kanama alanlarının hepsi geçmişti.
Soe Selenbale13 benim doktorum da ilaç iğne vermedi önemsiz buldu o kanamayı sadece 1 kez iğne vurdu 6+2de
merenimo Selenbale13 kalp atisini dinleyip kesede iyice gorene kadar vermemesi en mantikli zaten.. bende de aynisi oldu bebegin kalp atisi ve kesedeki yerini net gorunce basladik dusuk onleyicilere