Ozlemserrt Iyi akşamlar sabahtan beri ufak ufak su gibi akintim biliyor kaç tane ped degistirdim renksiz su gibi biraz önce lavaboya gittiğimde kalkarken sanki çiş yapar gibi geldi iç çamaşırım ıslanmış bu arada 30+6 haftalığız aşırı derece de bas agrım var
gulsenmstf Ozlemserrt burdan bırı yazmıs dı su sızıntısı olablır bebegın suyu sızıyo galıba hıc bekleme doktora gt 😨
Susam1 Ozlemserrt suyun mu geliyor acaba canım bence hiç bekleme git millet görmüyor musun buurda hep su eksikliğini söylüyor ki bunlardan biride benim
Ihlamur Ozlemserrt komşunuz falan yok mu güvendiğiniz yanınıza alıp gitseniz? Doğum başlıyorsa durdurabilirler belki
E_A1121 Ozlemserrt taksi çağırıp gidebilme şansın varsa git istersen canım eşinede mesaj atarsın hastanedeyim gel diye anlattığın şey öenemli birseye benziyor
Sed22-09 Ozlemserrt o zaman doktorunu telefonla arayıp bilgi ver canım önemli bişeyse seni hemen çağıracaktır
Ebru555 Ozlemserrt 30 dan beri benım de aynı oluyo ama ben gdıp ogrenmıstım herkezde bir olmaz Bı gozuk canm