Kızlarrr sonunda bende buraya doğum hikayemi yazabiliyorum miniğimle kavuştuk 🙈🙈Baştan söyleyeyim öyle pek iç açıcı gelişmedi herşey ama benim gibi olup gebeliğinde stres yaşayanlar var ise eğer herşey bitiyor öncelikle bunu bilin bu yüzden yazmak istedim 🙏🏻🤗ben hamileliğimi öğrendiğimden beri çok şükür çok güzel bir hamilelik geçirmiştim ta ki 32. Hafta kontrolümüze gidene kadar 32. Hafta kontrole gittiğimiz de bebeğimin kilosu zayıftı doktor biraz minyon kaldığını ve katın çevresi 31 haftada olduğunu söyledi normalde bir iki hafta gerilik sorun oluşturmuyormuş ama her ihtimale karşı haftalık kontrol yapmayı uygun gördü ve biz her hafta kontrole gittik onun dışında da haftada bir gün nst çekiyorduk ben bebeğin hareketlerini takip ediyordum sürekli herhangi bir problem olmasın diye 35+5 deNst çekildim ve tansiyonumu ölçtüğümüz de yüksek çıktı be doktor idrar tahlili istedi idrarda protein çıktı doktorum tansiyon için ilaç verdi ve ödem +tansiyon takibi sürekli yapmamı istedi iki gün sonra tekrar gittim idrar da proteinim iki artı olmuştu ve 24 saatlik idrarda protein tahlili yapmamızı istedi doktorum ertesi güne kadar uzadı süreç ve sonuçlar çıktığında proteinim çok yüksekti ve tansiyonum 16/9 🥺🥺işte süreç şimdi başladı doktorum sonucu görür görmez en son ne zaman yemek yedin dedi hemen gece bebeğimi alması gerektiğini söyledi bende gitmeden birşeyler yemiştim 🙈o zaman yatılını yapalım böyle gönderemem en azından nst ve tansiyon yapılsın bir sıkıntı çıkarsa gece yoksa da sabah 9 da alacağım seni dedi bende başladı bir stres hiç sezeryan doğum hayal etmemiştim kendimi normal doğuma hazırlıyordum sürekli ve korkuyordum ailemizden uzaktayız eşim ve ben tekiz ve bebeğim her an gelebilir ayrıca 36 küçük bir haftaydı sonra mecburen yatışım yapıldı gece bir sıkıntı çıkmadı sabaha sezeryana gittim vee bebeğim 20.01.21 de 09:21 de dünyaya geldi onun sesini duyana kadar inanılmaz stresliydim ama sesini duyar duymaz rahatladım ama karın çevresi hal küçüktü 31 haftada be kilosu 2200 dü küçük olduğu için yanımızda kalamadı iki gece yoğun bakımda kaldı ben hemşire olduğum için doktorla konuşup bakımını yapabileceğini bir problem olursa hemen getireceğimi söyleyerek bebeğimi çıkardım ve kavuştuk şuan 1 hafta olacak inşallh sizlerde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız 🌸🌸🌸🌸💕muhteşem bir duygu bu ama çok sabır ve emek gerektiriyor bebeğim küçük olduğu için diyeceğim o ki sevgili anneler herşey planladığımız gibi gitmeyebiliyor hamilelik bir serüven ama umarım hepinizin hikayesi bebeklerimize kavuşup mutlu sonlu biter 🌸🌸🌸💕💕💕çok uzun oldu kusura bakmayın 🙈🙊