enise2017 Herkese iyi akşamlar Sezeryan ile Doğumda covid testi yapıyorlar mı? Kimi yapıyorlar diyo kimi yapmıyorlar diyo Sezeryan olan annelerden görüşlerini bekliyorum🌸
Sinemdmrcoglu enise2017 gecen sene nısanda sezeryan olmustum öyle bırsey yoktu bnde okuyorum burda ama korona deılsem nıye test yapım ya o kadar dıkkat ediyorum korkuyorum o testten
spaceship enise2017 hastanenize göre değişir. Kimi hastaneler doğum şekline bağlı kalmaksızın istiyor ki bence haklılar da. Sezaryen de olsa sizinle temaslı olacak ameliyatınızı yapan ekip.
Duygusuz enise2017 benim gittiğim özel hastanede normal yada sezeryan farketmiyor hepsinde covid testi yapıyorlar. Hatta covid pozitif cıkarsa eger zorunlu sezeryan yapıyorlar bulaş daha az oluyormus sezeryan da öyle demişti Dr um
-bal05- Özel hastaneler değil hastaya covid testi yapmayı refakatcisini bile covid testi yapmadan hastaneye almıyor canım biz öğlen 12 gibi verdik testi akşam 7 gibi sonucu cıkmıstı cok uzun sürmüyor sonucun cıkması zaten ☺️enise2017
enise2017 Sinemdmrcoglu yaniii çok saçma bence durumu kullanma çünkü refakatçi içinde isteyen yerler varmış 250+250 500 TL de ordan kazanacak ya hastane pes 🤷♀️ ben daha sormadım doğum yapacağım hastaneye ama üst sınır 250 TL idi ondan az alacaklarını sanmam..
okunmusciklet Yapılıyor diye biliyorum bende bizim, gittiğimiz hastanede sezeryan veya normal farketmeden covid testi yapılıyor dedi doğumdan önce
GulsahErme Artık her hastanede özellikle özel hastanelerde sezaryen doğumda covid testi yapılıyor diye biliyorum. Maalesef para kazanabilmek için de yapıyorlar
spaceship enise2017 evet öyle. Doğum şekliniz sezaryen ise, devlette veya bir başka hastanede de covid testi yaptırabilirsiniz son 48 içerisinde olması yeterli demişti gittiğim hastanedeki hemşire.
Duygusuz enise2017 o kadar da degil zaten saniyeler içinde bitiyor 🤣 onlarda işi biliyor özel hast sonucta onun için de para istiyorlar
enise2017 spaceship onu bilmiyordum bi tanıdığım ameliyat oldu özel de covid testi yaptılar aynı hastane de refakatçiye de sonrasında ameliyata kadar hastaneden çıkmaları yasaklandı sadece bulundukları katta kaldılar öyle yani zor bi süreç tabiki her özel hastanenin prosedürü farklı ..
Gulsumbozkurt Bn de cuma günü sezeryanla doğum yapacağım bendende istediler yarın öğleden sonra gideio yaptıracağım 24 saatte çıkıyormuş sonucu heralde
Matmazella enise2017 doktoruma sordum haftaya pazartesi doğumum var genel anestezi ile yapılıcak tüm operasyonlar için istiyoruz sen spinal sezeryan olacağın için test yapmiyoruz dedi bana içim rahatladı açıkçası çünkü doğruluğuna güvenilmiyor ya bende yokken pozitif çıkarsa diye düşünüyo insan
enise2017 Matmazella aaa süpermiş ama dediğim gibi kuruma göre farklı olabilir benimde netleştirmem lazım kontrole gittiğimde soracağım sonuçta ucuz bi test değil 👍🏻