1prensesgeliyor Kizlar bu hafta A101 e bebek bakim cantasi geliyor 60 tl fiyatida gayet uygun. Acaba nasil kalitelimi bebek arabasina asma afarati extra varmi. Tavsiye ediyormusunuz alacak olan varmi. Belki daha önce de gelmiştir alip memnun olan varmi.
Burcuckmk 1prensesgeliyor benim arkadasim o markanin cantasini kullaniyormus a101 den almistim aylar once dedi cok memnunum yıkayıp yıkayip kullanıyorum dedi
ys2021 1prensesgeliyor bende almayı düşünüyorum nasipse çok kaliteli normalde fiyatı 170-180₺ civarı trendyolda baktım sadece küçük diye yorum yapılmış ölçülerine bakınca evet biraz küçük gibi ama kalitesi için ve A101deki fiyatı için alınır 👍🏻tabi kalırsa 😂
1prensesgeliyor Nazlefe riskli gebeligim oldugu icin gidip inceleme gibi sansimda yok. Birine sipariş edecem anca. Görmeden almis olcam.
1prensesgeliyor Burcuckmk bebek arabasina takmak icin aparti da extra icinde varmiymis sorarmisiniz lütfen. Bide on gözü termostatli mi
Burcuckmk 1prensesgeliyor internete fisher price anne bebek bakim çantası yaz civilin sayfasinda icini gosteren resimler var
1prensesgeliyor Flower3 ben bulunduğum semtte bulamadim. Annem memlekette buldu ama cok küçük dedi. Kuzeniminki bundan büyükmüs annem almadi o yüzden. Elime alio göremedigim için tamam alma o zaman dedim anneme
Kmndas 1prensesgeliyor 39×29×14 müş ölçüleri A101 in internet sitesinde var hala bence çokta küçük değil aslında
Flower3 1prensesgeliyor benim için ideal boyut daha büyük istemezdim canım ya bir sürü gözü var fiyatı çok uygun güzel görünüyor
Kmndas Flower3 bana göre de küçük değil internette başka satılanlardan içi biraz dar sadece onların iç genişliği 20 cm falan o kadar