momsboys selam kızlar bugun kontrolum vardı bebeğim 19 cm 280 gram bende toplamda 1,5 kilo almısım doktorum iyi oldugunu söyledi.Sizde durumlar nasıl? kaç kilo aldınız?
Zehraaa98 momsboys kılo kıyaslaması yapma bence su haftalarda her bebek farklı sağlıklı olsun yeter bıze 😘❤️Arkadasımın bebegı 15.haftada 230 gram 😂
Sermec27 momsboys 17 haftada 200 gr 17 cm di 17+5 olduk su an sizin de gayet iyi ama ben 3 kılo aldım 🙈
Attent momsboys bu degil son haftalarda kilo alimi gor sen bebegim diyet yapmama ramen yine kilo aliyorum :)
momsboys Zehraaa98 olsun verirsin insallah canım benim bulantım coktu bide dengeli beslenmeye calısıyorum
momsboys Zehraaa98 maşallah yok canım zaten çok iyi dedi doktorum sohbet edelim aynı haftalar diye açtım postu🙏🏻
Kbrarz momsboys 18 haftada gittim 277 gr olmus 15 cm boyunda sipam🙂4 kilo almisim sukur iyi gidiyoruz 🙏🏻😊
Sermec27 Kbrarz 15 cm emin misiniz 17 haftada doktorum 17 cm dedi sizin daha fazla olması gerekmiyor mu
Attent momsboys ya ben her ay 1 kilo aliyordum 33 haftama girdim 1 ayda 2 kilo almisim doktorum dedi aman kizim sekeri cikar hayatında muz ye ama ceyrek tatli seylerdenn uzak falan yoksa bebek iri olur dogum zor olur dedi 57 kiloydum 64 olmusum
momsboys Sermec27 her cocukta farklı olabilir kuzum bazı bebekler daha uzun oluyor bazıları son haftalarda boy atıyor benim mesela normalden uzunmus ama baba 190 ben 172
Kbrarz Sermec27 eminim canim zaten haftasinda normalinde olan bir boyut bir sıkıntı olsa zaten doktorum derdi gayet gelisimi iyi dedi her bebek ayni degil canim kizimdada bu sekilde gitti simdi yasitlarindan daha uzun bir kiz 😁
Sermec27 Kbrarz anladım canım bize de 17 haftada 17 cm haftasıyla uyumlu deyince 18 haftada daha yüksek cıkar diye düşündüm 🥰