Betulmtn Hilal61halime benim tedavinin en başında zaten enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik vermişti doktorum ama yine de olmadi
Sineemiis Betulmtn iç iç şifa olsun doktor önermiş annemede annemin de çok olur enfeksiyonu kizilcigi eksik etmicez demekki evden 😂
Sblglc Betulmtn idrar yolundakini bilmiyorum ama vajinal mantar veya iltihap buna engel oluyo ben balayindan dondugumde daha da yogunlasmisti doktor fitil verince gecti ve ornek alinca tedavi olmazsan cocuk iside zor demisti o yuzden muhakkak tedavi olun idrar yolu icinde her sabah ilik suyun icerisine bir iki damla limon bu tekrarlamasini onluyomus
Mom8899 Betulmtn Evet ben 5 ay hamile kalamadım, doktora göründüğümde ileri derecede idrar yolu enfeksiyonum olduğunu ve gebeliği engellediğini söyledi. Fitil ve antibiyotik kullandım o ay hamile kaldım.
Betulmtn Mom8899 ben tedavinin başında da kullanmıştım aslında antibiyotik. Hatta eşim de kullandı ama yine de olmadı 🤷♀️
Aysenurr123 Bende de intihap vardı akıntım cok oluyordu doktorum intihap ın spermi öldğrebileceğini söyledi. Fitil kullandım sonra soğan kürü uyguladım o akıntım çok iyi sekilde söktürdü kullandığım fitiller kür kadar etkili olmadı
Mom8899 Bfduam Sarımsı veya yeşilimsi akıntı, idrarda yanma, sık tuvalete çıkma olayı da var. Bir de yılda en az 2 sefer acillik oluyodum enfeksiyon yüzünden ateşim çıkıyordu.
Mom8899 Bfduam Teşekkür ederim, enfeksiyonun sperm hücrelerini öldürdüğüne dair bi yazı okumuştum. Bu ne kadar doğru bilemem ama gebeliği engellediği kesin. Size de çok geçmiş olsun 🙏🏻