Busranural97 DaisyMom yok değil normal doğum diyor şuan doktorumuz 40 haftayı o gün dolduruyoruz artık ne zaman gelirse 😊
DaisyMom Busranural97 aa masAllah o zaman benden ilerde haftaniz ben daha 36+3 haftaligim 8 subatta 38+1oluyorum.Mecburi sezeryan.InsAllah saglikli bir sekilde gelsin 🤲
Tutimati Kızlar herkesi Allah sağ sağlim kavuştursun bebeklerine benim bu cuma son kontrolüm var covit-19 testi vs yapılacak Allah izin verirse 2 Şubat’da doğumum var 🙏🏻🧿
BusrAlpay_34 likapaa53 ayyyy sorma duygular karışık agırlaştım ıyıce temızlık yapmam lazm elım kolum kalkmıyo bakalım hayırlısıyla 3 haftam kaldı Allah cumlemızın yardımcısı olsun
Pembgl Duruaslan o rüyalar çıkıyo mu acaba ya benim doğum 1 mart şimdilik ama bende rüyamda 10 şubat gördüm 🧐
rumeeysa_celik anneebrulice bende Cuma gün alacağım siz kaç haftalıksınız acaba :) kaçıncı haftaya verir merak ediyorum
Happy_Mother @Duygusuz#12844 benimde öyle çıkıyor malesef ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın da kontrolüm var insallah yavrularımız haftalarını doldurup gelirler
Happy_Mother Bebek-geliyor merhaba benimde sizin bahsettiğiniz gibi belirtilerim var bende 35+4 deyim bugün her nst girdiğimde sancı görüyor doktor ve en son 5 tane bulunca ciğer geliştirici iğne burdular bakalım bende bekliyorum yarın kontrol var ne diyecek doktor
Bebek-geliyor Happy_Mother hayırlısı olsun bana 1 tane ciğer geliştirici iğne yaptılar serum vs takıldı dil altından sancıyı kesecek ilaç kullanıyorum.
Ssmzsh likapaa53 durun durun ben ocak annesiyim daha doğuramadım😂 hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize 😇🌺
medosegemira likapaa53 bizde subat sonu mart başı dogucaz sezeryan oldugu için 38 de alıyorlar diye biliyorum öyle olursa 1 marta senn geliyor bakalım bi daha ki kontrolde gün vericekler mi suan 33+2yiz cokkk heyecanlıyım 😅😅🥰🥰
Happy_Mother Bebek-geliyor allahım kucağınıza almayı nasip etsin bu zor günler geçip yerini güzelliklere vesile olsun
Papatya0605 nisotti dün oldu mesela bugün olmadı olduysa da hissetmedim sadece karnım çok biçimsiz oldu bugün dün göbek deliğimin altı rahmimin üstü sancılanmıştı kramp gibi bugün olmadı ama dediğim gibi karnım çok biçimsiz oluyor çocuğun kafası ayağı bi yana kayıyor çok hareketli ama doğuramadım 38. Haftadayım🥰 🤣
Milen Bende 36+0 oldum, 17 şubata sezeryan günü aldım bugün, ikinci sezeryanım ama kafam rahat çok şükür, sağlıklı doğumlar olsun inşallah şubat anneleri…