Byznrgk Memur anneler 24. Haftadan sonra idari izne ayrılabilecek miyiz aşı sonrası herhangi bir değişiklik olur mu bilgisi olan var mı? Hamilelik sürecim zor geçtiği için beni çok rahatlatacak bu izin açıkçası o yüzden merak ediyorum
Sehertsn Byznrgk bende öğretmenim. O izin kalkti diye biseler duydum ama asla resmi bise okumadim. Bende ayrılmayı düşünüyorum umarim gecerlidir 🙏
Jasmineee Byznrgk bizim kurumda hala devam ediyor ama inş devam eder sonuçta hamilelere aşı yapılamadığı için mecburen izinde olmamız gerekiyor. Geçenlerde kanamam olmuştu hastanem korona testi yapmadan tedaviye bile başlamadı Allah korusun kovid olsaydım o kanamalı halimde devlet hastanesine gitmek zorunda kalacaktım 😔
Byznrgk Sehertsn ben kalktı diye duymadım resmî bir yazıda okumadım ama sonuçta artık aşı çıktı ve hızla aşılanıyor benim çalıştığım kurumda daha önce hamile kalanlar ayrılmıştı izne fakat şuan ne olucak yeni bir karar var mı hiç bilmiyorum
Caglacayir Ben de memurum ve izne yeni ayrıldım. Geçen hafta doktordan raporu aldım. Kurumuma verdim ve şuan izindeyim. Hiç bir sıkıntı çıkmadı .