NumiRay Merhabalar 33. Haftadayım doktorum suyumun azalma egiliminde oldugunu söyledi bebegim1800 grammıs zayıf dogar dedi suyumu arttırmak ve bebege kilo aldırmak icin ne yapabilirim
Susam1 NumiRay açmışlar böyle bir post orayı oku canım havuç suyu ve bol su için diyorlar ama çok şükür haftam o kadar az değil benim 24.haftam suyum sınırda bende bunları yapıyorum
Mommmyyy NumiRay benim de 27. Haftada alt sınırda çıkmıştı dr havuç suyu içimdesin sabah akşam bir bardak bir hafta sonra gittiğimde daha iyiydi normal suyu da ihmale etme tabi , bebeğe de muz, kaşar, çiğ badem, kaju , süt, yumurta , et ye demişti
Ayse-38 NumiRay sekeriniz yoksa gunde 2 kez 1 su bardağı taze sıkılmış havuç suyu (mutlaka yap bizzat denedim ve faydasini gördüm hatta suyum bitmişti ) ve gunde en az 3 litre su. Ama o haftalarda zaten normal diye biliyorum. Helede havuc suyunu yap banada dua et insaallah şifa olsun 🤲
NumiRay Ayse-38 teşekkür ederim tavsiyeniz için Allah gönlünüze göre versin ins bebeginizi saglıkla kucagınıza alın