Selinnusta Oğluşum daha kanala inmemiş kanala indikten ne kadar sonra doğum oluyor inmeden olan var mı ay ne zaman doğacak diye düşünmekten çatlıcam uyku girmiyor gözüme sizde durumlar ne😍
zmq Selinnusta 5 gün öndesin benden benimkide kafasını sağ kasığıma çevirmiş şöyle kenarda bekleyeyim☺
deletedmom351 Selinnusta 9 haftadır Doğum pozisyonunda 2 güne doğum bekleniyor ama benimki de hala kanala inmemiş başı biraz yukarı da kalmış suni sancı verecekler büyük ihtimal 39+5 😂
Rukiye Selinnusta günlerimiz aynı 💓 ama benimki prenses 👼🏻 Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Selinnusta deletedmom351 19.haftadan beri doğum pozisyonunda bende erken gelir sanmıstım ama gelmedi😁😁
Selinnusta deletedmom351 eskiden kızlar erkenci gelirmiş artık erkekler snaırım burda okudugum tüm erkek bebekler erken doğuyo kızlar geç olmaya başladı😁
deletedmom351 Selinnusta Ayy ben pazar 40 haftalık olacağım hala tık yok o bize pek uymuyor sanırım 😂
Erenfamily Benimde son 14 gün tık Yok bayağı aşağı düştü göbeğim kaşıklarımda baskı arttı ama sancı nişan ağrı yok pazartesi çatı muayenem var bakalım ne olacak merakla bekliyoruz 💙🙏☺
Erenfamily Selinnusta yürüyüş yapıyorum her gün düzenli olarak çömelme hareketleri yapıyorum bacağımı açıp oturuyorum doktorum söylemişti sen neler yapıyorsun canım ☺
Selinnusta Berra ay canım normalde olmamıstı hatta dün dedim coştu kendi kendinin kesesini patlatacak ama bugun bi hareketsiz bende anlamadım sizin sürekli hareketlerde azalma varsa doğum kanalına inmis olabilir doktorım öyle demisti
Berra Selinnusta benim 3 haftadır doğum kanalına ınmıs zaten . 2 gün hareket etmezdi nst de hareketlerı çıkmayınca yatış verıldı. Suan evdeyım o sıddetlı vurusları yok artık.