seda91 Egepol hastanesinde fiyata dahil olan fotoğraf çekimi sadece dogumda mi yapılıyor, dogum öncesi ve hastane çıkışı öncesi de çekim var mi?
Fatmasp Valla bende merak ediyorum ama sonrası da var galiba ücreti sorduğumda Doğum sırası ve sonrasında fotoğraf çekiyoruz cd olarak veriyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam
seda91 Fatmasp ben de o kismi söylediler mi hatırlamıyorum telefonda da bilgi vermiyorlar.ona gore kıyafet götürücem🙊
seda91 Narcicegi doktorunuz disardan ise 1950sadece fotoğraf dahil susleme icin +300 tl demislerdi, direk hastane doktoruna gidiyorsaniz 2650 lira susleme ve fotograf dahil diye blyorm
Eylulll seda91 doktorunuz kim egepolde dilek hanıma randevu aldım ama doguma hangi doktor hastanede ise o giriyormus sanirim oyle mi
seda91 Eylulll benim doktorum disardan gelicek Levent Erkan ismi. Orda butun doktorlari iyi diyolar ozellikle cemil beyi cok iyi diye de duydum. Malesef kotu yani o sanırım mesai saati disinda ve randevulu sezeryan değilse nöbetçi doktor geliyormus doğuma