Aycan_akay54 Merhaba anneler Pazartesi günü 39+0 haftalıkken doğum yaptım bebeğimin kilosu 3060 gram bana çok az gibi geldi ilk defa bugün üstünü kendim değiştirirken aldığım kıyafetlerin büyük geldiğini fark ettim ağladım moralim çok bozuk 😥😥
Ohaezgi Aycan_akay54 maşallah kilosu iyi 2.500 doğuranlar var şükür edin🥰 benim bebeğimin kilosu 2.800 doğucak sanırım doktorun tahmini öyle. Zaten yeni doğan kıyafetler illaki bol geliyo ki sonra toparlıyolar sağlığı yerinde olsun kilo bu kadar önemlimi
Senayyalcin Aycan_akay54 Her bebeğin doğum kilosu farklıdır yeğenim 2500 doğdu küveze bile girmedi gayet sağlıklı şuan 2 yaşında herşey normal bence böyle herkese fikrini sorarak kafanızı karıştırmayın doktor bir sorun olsaydı söylerdi zaten ki sizin bebeğinizin kilosu gayet normal minyon bir bebek.
ByMelody Aycan_akay54 bebeği 1.700 doğan arkadaşım vardı, bence şükretmeniz gerek zamanında doğduğu için ve kilosu düzel olduğu için ve zaten ilk zamanlar kilo kaybeder bebekler vücutlarındaki ödemi attıkları için
KevserPkrcn Aycan_akay54 güzel anne ❤️ Hiç canını sıkma sağlığı sıhhati yerindeyse hiç bir sıkıntı yok alır o kilo inşallah önemli olan sağlık zayıf olsun ama sağlıklı olsun önemli değil inşallah alır vücudu toparlar 🙏🏻 Üzme kendini canını sıkma. Aileden falan böyle çıkar yok bebeğin zayıf bilmem ne sakın aldırış etme sonuçta sen besleme görevini sağlık görevini yapıyorsun ❤️
Elifatly Canım moralini hiç bozma bence kilosu gayet iyi 🤩 zaten çok çabuk büyüyolar bi bakacaksın bütün kıyafetleri kısalmış küçülmüş ❤️❤️
Senayyalcin Ohaezgi Değil tabi ki ya 2400ü falan geçmesi şahsen benim için yeterli ben çok kilolu olmasındansa minnak olmasını isterim önemli olan sağlık
mlkkk Aycan_akay54 allah başka dert vermesin gerçekten bebek bu çok şükür sağsalim doğmuş erken doğum değil küveze girmemiş 300 500gr eksik diye ağlanır mı 🤦🏼♀️ki kilosu da iyi üç ay sonra görün bi de siz onu 😊