Birgul6581kwkq Alyaesmaa oğlum olucak inşallah 20 gün sonra ismini de Emir Asaf koymayı düşünüyorum dua edin benim için 20 gün sonra doğumum var normal yapmayı düşünüyorum doktor muayane etti rahat doğum yaparsın dedi çatın geniş dedi hayırlısı artık (◕ᴗ◕✿)
PinAr16 asli-tlk Biz de Alparslan düşünüyoruz ama ben biraz kararsızım kaldım, uzun ve söylemesi zor gibi geliyor
asli-tlk PinAr16 ben göktuğ yada eymen isminide çok beğeniyorum ama eşimle maalesef sadece Alparslan isminde anlaşabildik🥶
Haticecakirr Alyaesmaa bizde 3 isim arasında kararsız kaldık Rüzgar,Ayaz ve Poyraz en güzeli sizce hangisi 😂
Edanursever Alyaesmaa bizimde çok az bı zamanimiz kaldı kavuşmaya Allah nasip ederse 35+6 kızım olucak isminide aliye hifa koyduk 😇
Minearden Alyaesmaa doktorum yuzde 60 70 kız gibi dedi bir oğlum var Umut Arden kızımız olursa Balım Mina tekrar oğlumuz olursa Uygar Aren
Pinar_bktr38 Alyaesmaa cinsiyet belli değil ama erkek olursa seyit Ahmet kız olursa ipek duru masal gibi isimler düşünüyorum bu arada bir kızım var adı Öykünaz 🌺
Emina17 tatlissannee bizde 30.haftadayiz isme zor karar vermekle birlikte Kayra olarak netlestirdik. Hala iste bu diyemiyorum neden bilmiyorum isim işi bana cok zor geliyor
Ikizlerannesibahar Ikizlerim olacak insallah 1 kiz 1 oglan kiza elvan erkege eymen koyacagiz kismetse
Hande1998 Alyaesmaa ilk oğlumun ismi umut ikinci oğluma hamileyim allah nasip ederse oda batuhan olucak😃
alperenim1 https://bursakadinhastaliklari.com/rus-takvimi-cinsiyet-hesaplama/ hadi burdan bulalım hamisler bana doğru cıktı 🙂
Emina17 alperenim1 denedim kiz çıktı ama erkek bebis 🙈 hamilelik tarihine ilk adet tarihini yazdım yanlismi yazdim
alperenim1 aylin08166 hayırlısı olsun inşallah bana ne test yaptılarsa hep kız cıktı ama bunu yaptım erkek cıktı doğru oğlum olacak Inşallah 🙂