magnolia_ Alyaesmaa eşimin adı gökmen oğlumun adınıda ben babasından esinlenerek göktuğ koydum şimdi tekrar oğlum olursa gökalp koyacağım kız okursa eşimde g ile başlayan bir isim koyacak hepimizin ismi gle başlasın istiyoruz takıntı oldu bizde ☺️
magnolia_ Derin01 ben etrafımda daha az duyduğum isimlerde yoğunlaşıyorum özellikle akrabada varsa ve o yıl çocuklarda çok kullanılmış isimleri tercih etmiyorum lina Ve arya geçen yılın favori isimleri çok duydum derin ve defne daha güzel aralarından birini seçeçek olursak benim nacizane fikrim derin olur 🙈
Karenn Zeyneperen benimde 25 haftalıkken suyum baya azdı. Hergün sabah akşam havuç suyu içtim. Beslenmeme ve su tüketimine dikkat ettim. 25 gün sonra gittiğimde düzelmişti
Sose gulsahgul26 bizde düşündük sonra tek isim daha iyi sanki dedik çünkü soyisimimiz uzun.. Bilemiyrz dahaaa ama heran değişebilir 😂
Gamzealmina Alyaesmaa ilk kizimin ismi Almina yine kızım olucak hayırlısıyla açelya istiyoruz birbirine yakın olsun isimleri 😊🙏🤲
Sevdelibol Zeyzey8 pek çok yerde araştırdığım kadarıyla İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik anlamına geliyormuş farsca kökenli. İsimleri gibi yaşarlar inşallah👼🏻🥰
Kiymet28 İlk ismi İsmail ama ikinci isme karar veremiyoruz İsmail Ayaz nasıl sizce yada isim önerisi olan yardımcı olursanız çok sevinirim 😍
Esin25 Kiymet28 ismail aras ismail ege ismail efe ismail çınar ismail bulut ismail yiğit ismail kayra