💖KIZ ve 💙ERKEK cinsiyet/isimler bakarmısınız
Alyaesmaa rabbim o günü gormeyi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip ederse KARAN ILGAR olacak oglumuzun adı 💙
Daha Cinsiyetimiz Belli Değil Ama Kızım Olursa Asmin Mira
Oğlum Olursa Göktuğ Aral Koycaz İnşallah 👶🏻😍
Hayrünnisa koyucaz küçük hanimın ismini inşallah ❤🙇
Zeyzey8 pek çok yerde araştırdığım kadarıyla İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik anlamına geliyormuş farsca kökenli. İsimleri gibi yaşarlar inşallah👼🏻🥰
Vera🦋
Alyaesmaa oğlum olucak inşallah 20 gün sonra ismini de Emir Asaf koymayı düşünüyorum dua edin benim için 20 gün sonra doğumum var normal yapmayı düşünüyorum doktor muayane etti rahat doğum yaparsın dedi çatın geniş dedi hayırlısı artık (◕ᴗ◕✿)
Alyaesmaa bizde 3 isim arasında kararsız kaldık Rüzgar,Ayaz ve Poyraz en güzeli sizce hangisi 😂
asyahumam benım de oğlum kağan olcak ama sadece kağan 😍
Sose yaa öyle mi🙈 biz hiç zorlanmadık. En başından beri içimizden kerem geçti🥰
Alyaesmaa bizimde çok az bı zamanimiz kaldı kavuşmaya Allah nasip ederse 35+6 kızım olucak isminide aliye hifa koyduk 😇
Haticecakirr poyraz😇😊
Birgul6581kwkq rabbim sağlıkla evladıni kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Alyaesmaa doktorum yuzde 60 70 kız gibi dedi bir oğlum var Umut Arden kızımız olursa Balım Mina tekrar oğlumuz olursa Uygar Aren
Alyaesmaa cinsiyet belli değil ama erkek olursa seyit Ahmet kız olursa ipek duru masal gibi isimler düşünüyorum bu arada bir kızım var adı Öykünaz 🌺
tatlissannee bizde 30.haftadayiz isme zor karar vermekle birlikte Kayra olarak netlestirdik. Hala iste bu diyemiyorum neden bilmiyorum isim işi bana cok zor geliyor
Ikizlerim olacak insallah 1 kiz 1 oglan kiza elvan erkege eymen koyacagiz kismetse
Kız olursa Nil Nisan düşünüyoruz☺️ Erkek olursa Mustafa Can olabilir:)