• isimlerANKET
  • 💖KIZ ve 💙ERKEK cinsiyet/isimler bakarmısınız

Kizim olcak Dina birakmayı düşünüyorum ikinci isim önerisi alabilirim😊

İlk kızımın adı🌸 Elif Ada 🌸 ikinci kızıma Allah nasip ederse 🌸Alya Masal🌸a karar verdik

Kız olucak adıda Hafsa ins 💓
Oğlumun adida Hanzala 💙 (Uhut savaşında vefat eden bı sahabenin ismi ) fikir olsun sizlere de 😊

Cinsiyet değişmese inşallah Allahın izniyle oğlum olucak babası engin efe koycak 💙

@Ceren06-#Tanrının kişiye iyilik getiren, kurtarıcı ilişkisi adına kullanılan bir kavramdır. Tanrının insanı koruması ve esirgeyici olması şeklinde de tanımlanabilir. Ayrıca eski antik dönem de Bodrum bölgesinde kurulan Karyalılar devletinden de gelmekte mitolojik olarak da karya prenses onun hikayesinden etkilenip ettim

Alyaesmaa bir kızım var 3 yaşında Alya Hüma adı😇 su an cinsiyet belli değil kızsa Elif Mihra erkekse Tuğra Egemen koycaz inşallah 🤲

Alyaesmaa bir kızım var 3 yaşında Alya Hüma adı😇 su an cinsiyet belli değil kızsa Elif Mihra erkekse Tuğra Egemen koycaz inşallah 🤲

Alyaesmaa rabbim o günü gormeyi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip ederse KARAN ILGAR olacak oglumuzun adı 💙

Daha Cinsiyetimiz Belli Değil Ama Kızım Olursa Asmin Mira
Oğlum Olursa Göktuğ Aral Koycaz İnşallah 👶🏻😍

Hayrünnisa koyucaz küçük hanimın ismini inşallah ❤🙇

Zeyzey8 pek çok yerde araştırdığım kadarıyla İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik anlamına geliyormuş farsca kökenli. İsimleri gibi yaşarlar inşallah👼🏻🥰

Alyaesmaa oğlum olucak inşallah 20 gün sonra ismini de Emir Asaf koymayı düşünüyorum dua edin benim için 20 gün sonra doğumum var normal yapmayı düşünüyorum doktor muayane etti rahat doğum yaparsın dedi çatın geniş dedi hayırlısı artık (◕ᴗ◕✿)

asli-tlk Biz de Alparslan düşünüyoruz ama ben biraz kararsızım kaldım, uzun ve söylemesi zor gibi geliyor