Eveeet sonunda bende doğurmuştum Uzun zaman oldu anca yazabilme cesareti bulabildim 39+5 günlükken kontrole gittiğimde Doktorm açılmama ve nstye baktı kii Hem sancı hem açılma 4 cm bende gram his yok tedbirli gelin demişti çantamla gitmiştim iyiki Bugün doğumun var yatisi yapıyoruz dediğinde eşimle donduk kaldık ve ben bugün olmaz hazır değilim dedim Korkuyordum Çok neyse yatış yapıldı Üst kata çıktık eşimle asla göz göze gelemiyorum korkuyorm Ayaklarım geri geri gidiyor Odaya geçtik suni verdiler kayınvalidem annem bana sen nasl doğurcan hâlâ sancın yok diyor Azar azar serum akıyor 1.30 saat sonra sıklaştı ve sürekli oturup kalktm Çömeldim açılma daha çok olsun maksat ebe gelip tekrar baktı 7 cm olmuş hadi gidelim deyince ağlamaya başladım ablama baktm öyle Korkuyordum ki o ebeden eli biraz ağırdi da gittk yardımcı ebe damar yolumu bulamadı korkumdan 😂 doğumu başlattılar doktorum geldi çok güzel ıkınıyordum asla bağırmadm Ne kdar güzel ıkınıp nefes alırsan daha rahat olur dediler dinledim Kızım gelmemeye yemin etmiş gibi Bir türlü kanala girmemiş ve ben 1 saat ıkındım Halim.kalmamisti doktorm 3 kişiyle birlikte karnımın üstüne çıkıp bastırdı aşağıya inmesi için ama inat inmedi boğulma tehlikesi olduğu için sezaryene alındım ki hiç istemiyordm hersey çok normaldi spinal oldm anında bacaklardan aşağıyi hissetmedim ve 10 dakika falan sonra o nee Benm meleğim Güzel Kızım Ağlıyor Allah’ımmm Ben nasıl Ağlıyorum Doktorm gözyaşlarımi siliyor Durmadan Lütfen alıp.giydirin hemen kızımı dedm annelik ya üşümesin diyorm Sürekli gözüm kulağım onda karnımı dikiyolar kızıma bakıyorum kafamı çevirip herkes gitmiş eşim kapıda beni bekliyor çıktım ona baktm ben anne oldum dedm hayallerimiz gerçekleşmişti eşimin gözleri kıpkırmızı kayınvalidem hepsi ağlamış Kuzumu görünce odaya alındım 5 saat uyuşuk olduğum için kalkamadım sonrası biraz zordu uyuşukluk geçince Hissettim ağrıları ama ne kadar yürürsen o kadar iyiydi bende Öyle yaptm ve sabaha kadar uyumadim gözümü bile.kirpmadm yanımda benm yavrum uyuyordu Allah’ım herkese Nasip etsin İnşallah şimdi Kızımla Birlikte Kardeşini Bekliyoruz doğum.sekli ne olursa olsn Yavrunuzu gördüğünüz sesini duyduğunuz ann bitiyor Hicbirseye kulak asmayın o acıları bile özlüyorum o kadar değerliydi.❤️❤️Hakkınızı helal edin uzun oldu .