22_FN Arkadaşlar 12 de test yaptım ilk 20 dakika bişey yoktu daha hiç bakmadım az önce baktım belli belirsiz bi çizgi var sanki aranızda böyle olup hamile olan varmı bide bana öyle geliyo çizgi var sizde bi bakarmısınız https://resminiz.com/r/NvA5B
ssnnmmm 22_FN ilk 10dk sonrası genelde geçersiz sayılıyor emin olmak için erken gebelik testi yapabilirsiniz
Acemi_anne04 22_FN canım bende hep idrar testi yaptım negatif sonuç çıkıyordu sonra kan tahlili ile 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim sende bence kan ver kesin sonuç alırsın
22_FN midekoruyucu bende öyle biliyorum canım kızma hamile olduğumu testi yaptım yarım saat sonra pozitif görmüştüm ☹️
22_FN Azrayasin belirtim yok canım adetime 8 gün var 2 gün önce kadın doğumda muayene oldu bişeyler olsaydı doktor söylerdi bence kafam karıştı
mevos_blt07 22_FN canım bence adetinin geçmesini bekle ben adetime 3 gün kala yaptım testi senin testine nazaran az daha belirgin çıkmıştı❤️ Şuan 18 haftalık gebeyim 🤲🏼😍
momof3 22_FN daha çok erken varsada bir şey çıkmazdı döllenme bile yeni gerçekleşiyordur şuan.Evet çizgi var ben de 2 gebeliğimi de böyle öğrendim.2 gün sonra tekrarlarsanız daha iyi olur
22_FN Acemi_anne04 adetime 8 gün var beklim biraz daha ama bi yandanda kızımı emziriyorum erken yapsammı ☹️
Acemi_anne04 22_FN bende 1 hafta varken yaptırmıştım canım yaptır istersen benim 54 çıkmıştı 2 gün sonrasında 300 lere gelmişti yaparsan daha kesin sonuç alırsın
yesilkahve Bence yeni bir test yap, adetin daha geçmemişse altı gün öncesine kadar doğru sonuç gösteren erken gebelik testi alabilirsin canım. O testler doğru çıkıyor ben adetten altı gün önce öğrenmiştim gebeliğimi
Senaa-5454 22_FN bende ilk erken gebelik test yaptım 10 dk bekledim hiç bişey yokdu sonra çöpe attım 1 saat sonra çöpe baktığımda çift çizgi olduğunu gördüm tekrar test yaptım arkasından hemen çift çizgi çıktı canım