midekoruyucu Azrayasin 4.ayımız 5 gün sonra bitecek inşallah. Son 1 haftadır ben artık burdayım haberiniz olsun dercesine büyüdü 😁
Sermec27 Azrayasin ilk oğlumda 18 19 gibi belli olmaya başlamıştı ikinci oğlumda 14 ten itibaren belli olamaya başladı iki gebelikte de 46 kıloyla hamile kaldım ve iç karnım dar bu arada 🥰
Azrayasin midekoruyucu 3.aydayım bende benımkı acaba ne zaman belli edicek🥰🙏🏻 Allah analı babalı buyutsun canım benim
Sermec27 Azrayasin biraz hızlı gitmişsiniz ben kendime hızlı diyordum 17+5 haftalık hamıleyım 3 kılo almışım 🤭
Sermec27 midekoruyucu ben beyaz ekmeği kestim makarna falan da yok ilk başlarda yedim baya ekmeksiz de doyulmuyor ama sabahları tam tahıllı ekmek yiyorum 2 dilim 3 4 günde bir de arada bir beyaz ekmek yiyorum ama az yiyorum 🥰
midekoruyucu Sermec27 ya ben makarna pilav hiç yemiyorum zaten ama ekmeksiz olmuyorrr 🥖 🍞 misssss 😂 valla bi oturuşta yarım ekmek gömüyorum çok şükür 🤭😂
Sermec27 midekoruyucu ben bulgur pilavı yiyorum o faydalı bebek için makarnayı kestim ekmeği de kestim sadece sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek yiyorum beyaz ekmekte cok nadir bazı seyler ekmeksiz gitmiyor 3 4 günde bir yarım ekmekten az yiyorum 🥰
midekoruyucu Sermec27 😅 valla ne güzel maşallah ben bu aralar çok yiyorum 🤭 ama ilk üç ay yemediğime sayıyorum onu da 😂😂😂😂 iliklerim boşalmış 😂😂😂😂
Haticeyuce31 Azrayasin oğlumda 25 haftadan sonra burdayım diyordu Simdi 17 haftaligim 2 haftadır belirgin merhabaa diyor hem gobisimle hem hareketleriyle 🥰🥰