Bebekimmmm Ya şu nülüfer var ya Allah belasını versin sinirlerim bozuldu 3 cocuklu evli adamla kaçmış ve karısıyla aynı evde barindiriyo Allah böyle kadınları bizden uzak tutsun
2_pamukannesii Bebekimmmm delirtti beni valla cahil kız ya aklı başında değil Allah akıl fikir versin
Mom8 Bebekimmmm bunları öyle bir döveceksin ki dalga geçer gibi konuşuyorlar ya dünya kaç bucak görecekler perişan edeceksin bunları toplumdan falan dışlayıp köle gibi belli işlerde çalıştıracaksın insan olana kadar
midekoruyucu Bebekimmmm 😂 kız Allah seni 😂 ben şu islamla bahar mıydı ona bakıyodum eşim izletmiyo artık 😂 çok komikler aslında sırf gülmek için izliyorum bazısını
heyymomm Bebekimmmm ama eşi de kabul ettiğini söylüyor boşanmayacağım diyor garippppp 🤦🏻♀️ normalde izlemem ama bir haftadır can sıkıntısından izliyorum ne değişik şeyler varmış etrafımızda 🤦🏻♀️
Bebekimmmm 2_pamukannesii bence Allah belasi versin yazık adamın karisina yoğun bakımda bile yatmış bunlar yuzunden
Bebekimmmm Vallahi Esra Erol’un yerinde olsam saçını başını yollarım pislik ahlaksizlar bide diyo Türkiye’de çok var bizim durumumuzda böyle yaparak milletin de aklını karistiriyolar ahlaksizlar
Bebekimmmm heyymomm bence kadının kimsesi olmadığı için boşanmak istemiyo ailesi arkasında durmaz diye 3 cocukla
heyymomm Bebekimmmm bilemiyorum olabilir tabii ki dün izlemedim bu gün açtım şaşırdım yazık çocuklara çok üzüldüm gerçekten
Mom092 Bebekimmmm kara cahil kriz geciriyorum suan😂 ekrandan iceri girip agzini burnunu kirasim var 😂
Bebekimmmm bryc yine ayrıldılar barismiyolar baharın gözü açıldı İstanbul’a gelince hiçbir şekilde evlenmem diyo
bryc Bebekimmmm bence bahar esra eroldan destek bekliyor ev açsınlar vs istiyor geçen bi kadına yaptılar onun gibi