SemihDamlaDalan EsenPelin İlk zamanlar bende öyleydim canım sonraki aylarda geçiyor şuan 19 haftalığım gayet enerjik hissediyorum ☺
Duyguentrk EsenPelin Merak etme bende aynıyım. Tüm gün yatıyorum bel ağrısı kaşık ağrısı aşırı şişkinlik var. Şişkinlik çok zorluyor.
SemihDamlaDalan EsenPelin ben bütün gün hiçbirşey yapmadan yattığımı bilirim ilk zamanlar eşim sağolsun hamileliğim boyunca çok anlayışlı normalde de anlayışlı ama hamilelik sürecimde herzamankinden çok destekçim☺ 2-3 aya geçer merak etme canım
svmeybgl Ozgekin ben 6+6 da olan randevumda duydum.. 4+4 de sadece keseyi görmüştü iki hafta sonra doktor çağırdı ve duydum
Seymamurduk Bende 11. Haftadayım oğlumda böyle değildim çok aktiftim ama bunda sürekli uykum var öğlen uyuyorum akşam 10 da tekrar yatıyorum sabaha kadar 🙈 her hamilelik aynı değilmiş gerçekten.
Faziletttt Bende kızımda doğru düzgün uyku bilmezdim geceleri sabaha kadar otururdum şimdi ise uykudan ayıkamıyorum 13 haftalık hamileyim
Ozgekin svmeybgl bnde gtmedm daha duyamam diye ama çok merak ediyorum 😑😑 sanki ilk gibi heyecan var😄😄