Nur1806 18 haziran ikizler 😅 ikizler erkeği hakkında bir fikrim yok nasıl oluyorlar?🧐 belki 5 gün geç gelmek ister yengeç olur😁
archmom Aysnduru kızım kısmetse Boğa olacak 🥰 Aslan bir anne ve Yengeç bir babanın Boğa kızı bakalım 😇😇
Smysmysmy 10 temmuz 🦀 yengeç olacak inşallah. En önemli özellikleri kırılgan kalpleriymiş bakalım nasıl olacaka yaşatıp göreceğiz 🥰
Krizantem_ Aysnduru Ikizler olacak herkes burun kıvırdı 🤣tek bir arkadaşım çok iyi zeki olurlar dedi 😂 not :ben burçlara inanmıyorum 😄
Aysnduru Krizantem_ ewet ya ikizlerden neden korkarlar acaba banada diyorlar inşallah erken gelmez 🤣🤣
FtmSyf Krizantem_ benim eşim ikizler hiç öyle burun kivirdiklari gibi değil bence😂 ben gayet memnunum. gerçekten çok zeki duygusal eğlenceli bı burç 😉
SehnazSarp Oğlum da koc ya da balık burcu görünüyor 💙👶kıç ve ya balık burcu bebekleri hakkında bilgi sahibi olan var mı 😍
Ebrulii2307 Aysnduru Bizimde kız olacak inşallah 🥰rabbim saglıkla güzel günlerde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😍
minik_kalbim didemblr benimde oğlum balik olcak inanin bu burcun insanlari ebeveynlerinden sonuna kadar destek ilgi sevgi bekliyor kendimden biliyorum
didemblr minik_kalbim nefesim yettiğince Allah izin verdiğince yanında olacağım minik prensesimin insllah 🥰🥰❤️