Sare_amine en çok istediği m şeylerden biri kardeşlerin anlaşması.akrep burcu kizim var allahin izniyle bitane de basak burcu yavrum olacak.. akrep basak kardes uyumu nasil olur acaba …
momsboys Aysnduru yengec erkegi olcak benimkide 😅 aslan burcu bir oglum daha var yengec değişik bir deneyim olacak ama evcimen anaç duygusal bir burc oldugunu biliyorum yükseleni yengeç bir koç kadınıyım😌
Gulsen4224 momsboys ayy öyle mii ne güzel 😂🙈oğlum kova oda boğazına düşkün kızımda boğa olursa öyle olsun isterim elbet☺️😍😍
Nursel67 @pembebirfil valla tam bilmiyorum da ben oğlak Burcuyum kesin çatışma çıkar büyüdüğünde aramızda 🤣🤣🤣🤣
Edae threestar bizim de aynı şekilde tam o hafta sezeryan için gün verecek doktorumuz bakalım kova erkeği mi balık erkeği mi olacak
momsboys Neslihan1903 Allahh evine neşe geliyor. Çok ama çok konusan bir bebeğin olur hızlı yürür hızlı konusur dişleri erkenden cıkar peşinde seni biraz yorar inatcı olur😅 bende koçum çevremdeki koç bebeklerden tespitim en gec 11 aylıkken yürür😅
Neslihan1903 momsboys bana eğlence lazım zaten oh miss benim yeğenimde kız ve Koç Burcu 9 aylık yürüyecek nerdeyse ayağa kalkıyor bıcır bıcır inat olayı süper ve biraz sinirli 😂😂
_Elifffffff_ midekoruyucu eşimle aynı gün yengeç burcu. Yengeç burcu erkeği çok iyi evcimen olur uysal olur