NurAysel Kızlar 7.haftada kalp atışını duyarım değil mi cuma günü gittim kese gözüktü şuan 4+4 günlük 19 şubatta randevum var 7 hafta oluyor kalp atışını duyarım inşallah
ikincimucizemmmm NurAysel duyarsın heralde canım 6*3 üm bugün gittim duyamadım pazartesi tekrar sesledi
Handehilal NurAysel evet dha erken bende ilk gittiğimde 4+6 ydı sadece kese gözüktü yeni gittim 6+1 im kalp atışımızı az da olsa duyduk büyümüşüz de şimdilik böyle 😇
Handehilal ikincimucizemmmm bende 6+1 im yeni yeni mide bulantıları başladı dün doktora gittik kalp atışımızı duyduk şükür sağlıklı olalım herşeye razı oluyor insan😍❤️
ikincimucizemmmm Handehilal kesinlikle canım ben geç döllenme olmuş 6+3 ün son adetime göre ama bebişim 5+5 göründü doktorum geç döllenme dedi o yüzden pazartesi kalp atışını duyacağımızı söyledi heyecanla bekliyorum inşallah duyarım ikinci gebeliğim ilkindede 6 haftada duymuştum Handehilal
co2041 Handehilal @NurAysel kızlar benim adet tarihime göre 5 haftalık bugün doktora gittim 4 hafta olarak hesapladı küçük dedi haftaya tekrar gel bakiyim dedi ultrason fotoğrafında kaç mm yazıyo sizin ve kaç haftalıksınız merak ediyorum kafaya taktım
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 tatlım bugün doktora gittim sabah çok şükür pıt pıtları duydum bir oh çektimmm herşey yolundaymış çok şükür
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 çok sağol canım rabbim bekleyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah
Busra2126 Benimde 5+5 de 8.77 mm kese boyu ölçüldü. Henüz gitmedim Perşembe kalp atışı için gideceğim nasipse.
Ewinter Buistebirannelikvar Benimde 7 haftalık keseyi gorebildik bu hafta gelin dedi inşallah güzel haberler aliriz