merve-shnbs catlover1 Evet ya hiç hamilelik belirtim yok kalp atışınıda daha duymadım sürekli birşeyler tersmi gidiyor diye düşünüyorum 😀
Duran2021 merve-shnbs benim de hiç belirtim yok normal hayatıma devam ediyorum bugün devlet hastanesi de gittim kalp atışını dinledik çok güzel bi duygu rabbim hepimizin kucağında da görmeyi nasip etsin inş ❤️
Ozgel Aslizngnkck aynıyız canım benimde özellikle azcık yorulunca ve geceleri kasık ağrım çok oluyor ara ara da bel ağrısı yapıyor
cilek21 Ozgel benim de gün içinde pek olmuyor ama geceleri veya koltukta uzanırken adet olacak gibi ağrılarım oluyor bazen belimde de ve gaz sıkıştırıyor sürekli umarım bunlar normal şeylerdir.
Dilara-23 Tugba_9494 bebekle keseyi gördüm şükür 🤭🙏🏼 Kalp atışı duyuluyo ama derinden geliyo daha çok küçük dedi 5+7 mişiz bu siteye göre 6+2 😅 insallah sizde sağlıklı bi şekilde ilerlersiniz 🙏🏼
merve-shnbs Duran2021 amin allah tüm isteyen kadınlara annelik duygusunu yaşatsın sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥰 kaç haftalık duydunuz kalp atışını
Tugba_9494 Dilara-23 ayyy bizde şimdi 6+0 olarak gözüküyoruz ama bakalım pazartesi kan vermiştim beta HCG de 6782 olmuş i sallah güzeldir değerlerimiz de bizde duyarız kalp atisimizi
Elifdikel gunsa1 bende bugün 5.+3 um sizinle aynı günumuz pazartesi kesemizi gördük Çarşamba da inşallah kalp atışımizi duycaz :)
edaakin Kızlar 5+6 günlüğüz ilk kez bugün kahvaltı esnasında mide bulantım oldu ve hala ara ara geliyor henüz kalp atışını duymadık haftaya cuma gideceğiz herhangi bir sıkıntı yoktur değil mi?
Elifdikel edaakin normaldir mide bulantiniz olabilir tabi herşey yolundadır inşallah moralinizi bozmayın
Hne edaakin bende 5+6 dan merhaba bendede iki gündür çok yoğun bulantı ve kusma var bugün sanki bi tık daha iyiyim dinlenmeye az az sık sık bişeyler tüketmeye çalışın bizimde haftaya Cuma kontrolümüz ☺️
Elifdikel Nurunannesiii12 ilk testiniz 33 ikincisi 186 ysa bir sıkıntı yok bence iki günde iki katı artmasi lazım ben reglime 5 gün kala öğrendim 31 le iki gün arayla 89 264 gibi rakamlardi
Nurunannesiii12 Elifdikel yarın da kan da bakilacak degerlerime. Doktorum. Şimdilik iyi gidiyor takip edicez dedi . 💕😊
gunsa1 Elifdikel sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🌸 inşallah ben de hem keseyi hem de kalp atışını duyacağım en geç pazartesi gideceğim bakalım heyecanlıyım ❣️ Yeni yeni mide bulantım baş dönmem başladı sizde durumlar nasıl?
Elifdikel gunsa1 benim arada kasik ağrısı bir de bazen yemekte çok hafif mide bulantısı hariç belirtim yok şuan kızımda da 8. Haftadan sonra başlamıştı asıl bulantilarim o zamana kadar ondada iyiydim :)
rabiss-34 ikincimucizemmmm merhaba kızlar bende çok yeniyim testim pozitif çıktı yarın randevum var kasık ağrım sırt ve göğüs ağrım çok birde kahverengi akıntım oldu 2 gündür ilk bebeğim düşüktü o yüzden tedirginim umarım herşey yolundadır 🥺
Seda18 Zezz çok yoğun değil peçeteye sildiğimde orta şekilde kahverengi leke geliyor bazen hiç gelmiyor
mrvakdnz ikincimucizemmmm 7+2 yiz biz de yarın duyucaz inşallah kalp atışlarını☺️ ilk kalp atışını videoya alan var mı kızlar☺️