Nurunannesiii12 pink_dream25 .bilmiyorum fakat ben maden suyu içmiyorum o yaramıyor bana ülser baslangici demişti doktor bi sene önce biraz ilaç kullandım.sonra bıraktım asitli şeyler içmiyorum kola falan sevmem de hem
Eliif_00 Bende cooook sükür seneler sonra mucizemi ögrendim 5+4 😍 bel agrisi vardi 1 haftadir cok sükür daha iyiyim😍
Ahsen03 Serifece aynen geçen karnımdan baktı. Ama duyulmazsa korkma korkutuyor doktorlar . 3 gün öncesi duyamadı korkutmuştu baya doktor
Tati Begum_dundar merhaba Begum hanim 6 gunluk nasil olur? Yani daha 1 haftalik mi hamilesiniz? O nasil belli olur ki?
Nurunannesiii12 Kaktus48 tatlım ben de cuma tekrar kan vericem salı verdim ilk kan cumartesi verdim değer artışını izliyor doktorum.icini ferah tut🙂 3 haftalıkken öğrenmiştim.4 e girdim
Elifdikel Mervekuzey61 5+6 biraz erken olabilir ama keseyi görürsunuz belki kalp atışıni da duyarsiniz
Elifdikel Hemdertbiri hamileliğin başladığından itibaren vücudumuzda olan bir değer kan vererek bakılıyor
Saripapatyam1 Busbus2909 benmde göğüslerin agrıyor bel ağrımda vardı ama hafifledi şimdi çok ayakta durursam oluyor
Tugba_9494 Elifdikel bakalım sağlıklı olsunda napalim geç duysak da olur bebeğimiz mucize zaten bizim o yüzden çok sabırsız davranıyoruz
Elifdikel Tugba_9494 aynen öyle bende bu konuda sabırsız olanlardanim haftaya bugünde benim randevum var kalp atışi için şimdi geçer mi o bir hafta onu bekliyorum :)
Kaktus48 Elifdikel hayirli olsun sat 17 Aralık sata gore 5+6 haftalik ama kan degerim adetin 9. Günü 313 cikti kac haftalık yani bir bilginiz var mi