Seda18 Lylts ben de 6+3 te gittim kese göründü fakat bebek görünmedi birde kesenin yanında kanamam görüldü sizde de lekelenme oluyor mu acaba ?
Tuugcee Seda18 ben şuan 7+5deyim Ocak 14 akşam kanamam oldu bir gece hastanede yattım benimde kese yanında kanama kesem var her hafta proluton iğnem var onu vurulucam zamanla küçülürmüş kanama dışarıya yol bulursa tekrar aynı şeyi yaşayabilirim ama vücut Demir ihtiyacından ötürü emermiş o kanı bebekte büyüdükçe o kanama kesesi küçülürmüş kıstas aldıkları şey bebek büyüyor mu kalp atışları var mı normal mi kese büyüyor mu biz içimizi temiz tutup bol bol dua edelim rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inş 🤲
Lylts Seda18 bende lekelenme yok şuan olmadı bu zamana kadar siz 6+3 te kese tek mi gördünüz ne zaman gelin dedi doktorunuz
figenylmaz Merhaba kızlar 9 gün önce doktora gittiğimde beta 51,11 bugün gittiğimde 518,41 çıktı karın ultrasonunda küçüçük bir kese görüldü böyle olan var mı beta düşük mü kesemin görülmesi normal mi
Busbus2909 figenylmaz ben bugün öğrendim beta 547 çıktı 4 hafta olarak hesaplandı hemşire 1-2 hafta sonra görünür ve kalp atışı duyulur dedi
durunun_annesi60 Masal2020 oldukça fazla iştahım çok açık kendimi frenliyorum çoğu zaman sürekli bir çikolata yeme isteği🤦♀️çok kilo almak istemiyorum Doktoruma sormayı unutuyorum kahve ve yeşil çay zararlimi hamilelikte Bilgilendirirmisiniz 🙏
Duran2021 durunun_annesi60 kahve bi tane içebilirsin dedi benim doktorum bitti çaylarından uzak dur dedi
Masal2020 durunun_annesi60 bitki çayları içme canım kahve içebilirsin bitane ama çok istemzsn iyi olur benm canım hiç istemiyo kahve falan
Masal2020 durunun_annesi60 he çikolata bndede var sabah kalkıp yiyodm bugun sordumda doktora sakın yeme dedi zararlı dedi bana onun yerine kuruyemiş meyve tatlı istiysnda kuru kayısı ye dedi
Ozgemom durunun_annesi60 merhaba hamilelikte yeşil çay gibi bitki çayları erken doğuma neden olduğu için doktor önermiyor aynı şekilde kahvede çocuk gelişimini etkilediği için hamişlere yasak diye biliyorum
Busbus2909 Saripapatyam1 benim de 4+2 bugün öğrendim 🥰🥰 bikaç gündür adet sancısı vardı göğüslerim de oldukça şiş
Saripapatyam1 Busbus2909 benmde göğüslerin agrıyor bel ağrımda vardı ama hafifledi şimdi çok ayakta durursam oluyor
Duran2021 durunun_annesi60 arkadaşlar kayısı önerdi onu da deneyeceğim en son ilaçlara başvurcam inş gerek kalmaz canım
pink_dream25 durunun_annesi60 sütün içine kuru incir koy geceden sabah kahvaltıdam önce hem sütü iç hem inciri ye 🤷🏻♀️
serplcpl ikincimucizemmmm 6+4 şükür keseyide bebeği de gördük 🥰 tabi zorlugu yokmu var bi haftadır mide bulantısı yaşıyorum herşey burnuma kötü kokuyor 😒
Nurunannesiii12 pink_dream25 .bilmiyorum fakat ben maden suyu içmiyorum o yaramıyor bana ülser baslangici demişti doktor bi sene önce biraz ilaç kullandım.sonra bıraktım asitli şeyler içmiyorum kola falan sevmem de hem
Nurunannesiii12 pink_dream25 tamam.tesekkur ederim.saha 4 haftalık benim bebeğim.zarari olmaz dimi. Incir prolaktin i yuksseltiyor doğuma.yaki n incir yenmeli diye biliyorum
Misraaaut Aslizngnkck peki o ilk verdiğiniz anda kaç günlükmüş yada ne kadarlıkmş sonradan gittiğinizde söyledilermi bizide cagırdılar cuma günü tekrar beta yükselcekmı bakılacak