Sevvalkrbg Ben de 5+4 🤩 5+2 de keseyi gördük çok şükür. 8 Şubat’ta kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse 🤲🏻❤️ Akıntı ve ara ara kasık ağrısı harici belirtim yok güzel ilerliyoruz bakalım 😌
Ayseyyy Sevvalkrbg bende son adet tarihime göre 6+3 pazartesi keseyi gördük kalp atışları için 4,5 şubatta çağırdı 🙏🏻🙏🏻
Lylts efsa96 Sevvalkrbg benimde kese göründü bebek henüz yoktu 2 hafta sonra gel inşallah kalp atışlarını da duyarız dedi bebeği görmedim yani henüz
efsa96 ikincimucizemmmm 7+4 deyim ve hayatımda bu kadar bulantım olduğunu ve asla yemek yemeden bu kadar durabildiğimi bilmiyorum benim hamileliğim zor geçiyo keki ya sizin 🤔
Sevvalkrbg Ayseyyy Allah kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah sağ salim benim son adet tarihine göre 7 hafta içinde
Eylul2797_ Kaktus48 benimde tam 9 gun geciyo 992 cikti hala dusuk diyolar dis gebelikten supelendiler bakalim hayirlisi olsun🤕
Oztrkesra ikincimucizemmmm 10+1 olduk😍 fakat miğde bulantılarım ve kusmam çok☹️ Gözüm hiçbir yemeği görmek istemiyor benim gibi olan var mı?
Lylts Oztrkesra ilk gebeliğimde öyleydim dağlara taşlara vurasım geliyordu kendimi gözüm açılmıyordu resmen sürekli bi serum takılıyordum ve hiç kendime gelemiyordum yemek yiyemediğim için zayıfladım resmen 3 kilo verdim ilk zamanlar
Lylts Susamtanem1 hayırlısı olsun inşallah bende 5+5 ye gittim sadece kese vardı 2 hafta sonra gel dedi bana da zaman geçmiyor 1 haftamız kaldı
Oztrkesra Lylts Lylts ben doktoruma sordum hiç birşey vermiyor serum vs kilom iyi ayda 1 falan alıyorum ama bakalım bu ay ne olucak. Kontrollern gelmesini zor bekliyorum. Herkes cinsiyete vuruyor kusmayı bakalım cinsiyetimiz ne olur☺️
Zuhallahlt ikincimucizemmmm bulanti suan yok ama sadece surekli uyumak istiyorum ve karin kasik ağrıları 4+4
ManyakPrenses Lylts bende 5+3 te sadece keseyi gördük 5 Şubatta gidicez bebeği görmeğe ve kalp atışını duymaya🤗 İnşallah sorunsuz görürüz, duyarız tüm bekleyenler❤️
Lylts mustafaveannesii sağlıkla alın kucağınıza inşallah bol bol Meryem süresi dinleyin rahatlatıyor bolca tevekkül veren Allah şükredip beklemek en güzeli içinizi ferah tutun İnşallah sorunsuz gebelik olur da sağlıkla doğar bebeğiniz.. 🤲🏻
10Seher10 Korkmazozge benim ki garip sanırım tek. 15+3 hamileyim. 5.hafta da kesem gözüktü geç döllenme olmuş. 7.haftam da kalp atışını sadece ultrasonda attığını gösterdi. Sesli olarak kalp atışını 12.haftam da duydum 😊
Selly Merhaba herkese . Benimde 9+3 şuan 😌 ilk haftalar karın ve kasık ağrılarım çok oldu ama şuan daha iyi şükür. Herkese hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin kizlar ☺️☺️🤰
ikincimucizemmmm ManyakPrenses rica ederim canım bugün süt denedim sanki oda iyi geldi üç yudum içtim sanki midemi ferahlattı gibi
ManyakPrenses 6+1 deyiz miğde yanması bazen sabahları miğdem bulanıyo. İştahım bi açılıyor bi kapanıyor🤷🏼♀️ Uykum hep var😴