10Seher10 Bebekbaylar evet ilk bebeğimiz. Cinsiyeti hiç önemli değil. Önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲 😊
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 tamam canım 😘 Susamtanem1 bencede canım merve3334 aynıyız canım inanki
Nefesim55 Kizlar rahaatsiz ediyoruim ama adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı test için erkenmi sizce ne kadar beklediniz test uşak için ? Birrde belim çok aggriyo akintimda var sizce ne yapmalıyım?
catlover1 Nefesim55 erken gebelik testi mi yaptın canım? Benim 3 gün kalmıştı erken gebelik testinde direkt çift çizgi çıktı yani erken gebelik testi al onda çıkması gerekiyor veya geç döllenme de olabilir
Tuugcee Nefesim55 erken gebelik testinde çıkıyor hemen ben adetime iki gün kala öğrenmiştim ve hamile kalmadan önceki iki ay boyunca adetim biri 4 biri 5 gün geçikmişti vücut kendini bence hamileliğe hazırlıyor
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 tamam canım 😘 Susamtanem1 bencede canım merve3334 aynıyız canım inanki
Burcu4135 Garfield92 2 günde 1 kan testinde 2 katı cıkması lazım. Bana normal geldi seninki arada 1 gün degil bi kaç gün varsa böyle cıkması normal. İçin rahat olsun.
Eylul2797_ Susamtanem1 Brcf ayniyiz canjm ama benim kesem gorulmedi neden bilmiyorum hcg degerim dusuk cikiyor
Kaktus48 Eylul2797_ adetim 9 gun geçince hcg 313 cikti doktor daha çok yeni dedi insallah yükselir kese giremedi ama küçük bisey var dedi
ikincimucizemmmm Nefesim55 valla hatırlamıyorum ama 5 liralık kaset testler varya ondandı one yazıyordu pembe ambalajlı
Nurssss ikincimucizemmmm yeni gebe değilim ama ilk üç ayım bugun bitti 13 haftalığım bulantı çok fazla olmasada halsizlik çok oluyodu yerimden kalkıcak güç bulamıyodum kasık agrıları gogus agrıları allaha şükür hepsi gecti şuan hamile gibi değilim çok rahatım biraz sabretmek gerekiyor bi kaç ay sonra hepsi geçicek😊