Sincik seldaas onla alakası yok bence ilk farkedip kan verdiğimde benim beta 13766 idi. Ama kese tek bebek tek 🙏 ilk farkettiğimde 5.haftaydı şuan 8.hafta
Gorkim ikincimucizemmmm bende 6+1 mide bulantılarım arttı 1 kg verdim cmrt günü kalp atışını duymak için doktora gideceğim inş duyarız♥️
Minisimveannesi 101019 ben henuz gormedim cuma gunu randevum var hayirlisiyla o zaman gorurum insallah
Gorkim Pinavra bnm ilk ölçüm 4.76 çıktı ikinci 3.31 şuan 25 lik içiyorum 2.5 altı olması gerekiyormuş doktor verdi
Pinavra Gorkim yarın ki sonuçlarıma göre dusmediyse bende baslayabilirim burdan yazarım yine ilacın yan etkisi veya bebeğe bir zararı varmı
Meyracukurmaraz Susamtanem1 Bende de 6.ve7.haftamda lekelenme olmuştu doktora gittim normaldi yerleşme lekelenmesi oluyor
Susamtanem1 Meyracukurmaraz benimde takibimde tekrarlamadı 12 saat kadar oldu nerdeyse umarım tekrarlamaz umarım bendekide yerleşme lekenmesidir🙋🏻♀️
Seda18 Meyracukurmaraz lekelenmeniz kanama şeklinde mi yoksa kahverengi akıntı şeklinde mi oldu acaba ?
Gulbahar21 ikincimucizemmmm 10+2 deyim yeni yeni gecti bulantılar bir defa kustum sadece 12. Hafta itibariyle geçiyor diye duydum🌼 sağlıkla gelsin
Meyracukurmaraz Mssm ayy çok güzel maşallah diyelim. Ben 9+5 im hep midem bulanıyor. Geceleri uykudan uyanıp kusuyorum
Nurunannesiii12 Reyyan_21 demek o yüzden bekledin 2 hafta test için. Insallaj saglikla alirsin kuxgaina bende 3 seneye yaklasyim hamileyim daha yeni.rabbim sağlıkla sihhatle kavuşmayı nasip etsin hepimize
Reyyan_21 Nurunannesiii12 amin inşallah senin adınada çok sevindim rabbim sanada sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🙏🙂
Cemredmr Merhaba 😍 9+4 günlüğüz bel ağrısı sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum çok güzel bir duygu annelik rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almamızı nasip etsin tadını çıkartın 🙏☺️
merve3334 ikincimucizemmmm 8+3 hiç keyfim yok ne yesem az yiyorum ama kendimi okadar çok rahatsız hissediyorum ki yedikten sonra çok pişman oluyorum inşallah geçer hiç tadım kalmadı
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 tamam canım 😘 Susamtanem1 bencede canım merve3334 aynıyız canım inanki
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 tamam canım 😘 Susamtanem1 bencede canım merve3334 aynıyız canım inanki
Bsrysf10 ikincimucizemmmm 9 haftalık olduk bizde ikinci gebeliğim kalp atışını duydum. Bulantım oldu bu iki gündür de acaip derecede baş dönmem başladı ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu hatta 8 haftalıkdı öğrendim kalp sesini duymuştum direk gittiğimde 🤭☺️