Ftmgrbzchngr 101019 haklısın canım ben bugğn keseyi göremeyince bile modum hemen düştü inş en kısa sürese duyarsınız kalp atışını da
patuli Bebekinannesj güzel haberler alırsınız inşallah. Heyecandandır iç sıkıntınız bence. Strese girmeyin. İlk hamileliğiniz mi
Pinavra ikincimucizemmmm Merhaba 5+2 bulantı kusma yok henüz bel ağrım var bugün betahcg için tekrar test verdim ilki 74 ikinci 161 çıktı şimdi bakalım kaç cikacak Daha hiç kadın doğuma gitmedim 8.haftada gitmeyi düşünüyorum sizce
Tuugcee Pinavra amin 🤲 çok teşekkür ederim rabbim isteyen kimsenin elini boş bırakmasın herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inş 🤲
PurpleTail Fdc hayır bu değerler korkulacak değerler değil inanın ben de pimpirikliyimdir hastalık konusunda o yüzden iki doktora gittim ve bu şekilde aşırı yüksek değerlerden bahsettiler.Ama mutlaka ilaca başlayın ve ayda bir kontrole gidin.Bunlar önemli.
Fdc PurpleTail şimdilik 15 günde bir gidicem normal seviyeye düşene kadar bakalım , çok teşekkürler gerçekten içim rahatladı 🥰
Pinavra Fdc benim bu zamana kadar tiroidim yoktu hamile kaldıktan sonra öğrendim bende de çıktı bugün tekrar test verdim bakalım
Gorkim Pinavra bnm ilk ölçüm 4.76 çıktı ikinci 3.31 şuan 25 lik içiyorum 2.5 altı olması gerekiyormuş doktor verdi
Imranesma Susamtanem1 bugun benim de lekelenmem oldu. Doktorum daha önce böyle bişey olursa hemen gel demişti. Msj attım kendisine yarın gel dedi progestan al bi tane dedi. Yarın sabah gideceğim.