Yumoss ikincimucizemmmm bende 7+1 daha önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu dualarınıza talibim tekrar aynı şeyi yaşamak çok korkutuyor. Bende aşırı uykuya düşkünüm ve sürekli acıkıyorum 🙈
ikincimucizemmmm Yumoss rabbim bu sefer kucağını boş bırakmasın canım sağsalim kucağına al inşallah dualarımızdasın
edaakin Busragunay Ben de aynı durumdayım ve yaklaşık 4gündür geceleri bu şekilde seyrediyor bi ateş basıyor ve uyku falan hayal oluyor🥺
Elifff25 ikincimucizemmmm 5+6 aşırı halsizlik sürekli tansiyonum düşüyor ve hep uyumak istiyorum onun dışında bir sorun yok şükür🥰
ikincimucizemmmm Elifff25 çok iyi canım maşallah kontrolünde tansiyon düşüklügünü doktoruna mutlaka söyle
busra_22 Nazligunerr Adetim gecikmişti 2 gün bende erken hamilelik testi alip yapmıştım o şekilde öğrendim😊
edaakin Busragunay bilmiyoruum sadece sabırla geçmesini bekleyeceğiz canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Kalp atışını duydun mu peki?
busra_22 yamacin_annesi doktoruma sordum zaten nedem böyle yapıyorsunuz diye emin olmak için bazi kişilerde ultrosyanda gözükmüyormuş 4 haftalıkken bebegine zarari olmaz dedi baktı kese oluşmuş dedi.
busra_22 Dilara-23 Bende baktırmak istemiyorum doktorumda 10 gun sonra gel demişti 5+6 günlükken gideceğim inşallah gözükür😊 BIrde ilk gebeliğim birşey olacak diye tedirgin oluyorum ama alttan bakınca bebege zararı yok dedi doktor 😊
Elifff25 ikincimucizemmmm ya evet kalp atışı için 1 hafta sonrasına çağırdı ama belki tansiyonum için erken giderim🙄🙊
Misraaaut Begum_dundar Sanırım benim çok yeni doktora gittim gün söylemedi ama beta değerim 139 çıktı aynı adet oluyormuşum gibi bel ve karın ağrısı çekiyorum kızlar normalmiii
Dilara-23 Misraaaut normal yani bence çünkü bende adet olucakmışım kasık ağrısı çekiyodum ilk regl günü gibi doktorum normal demişti bazen şiddetleniyo ama ağrılar yerleşmeye çalışıyo olabilir bebek 🤷🏻♀️
Ozcelik Misraaaut normal canim. Benimde oyleydi. Adet olucam zannettim bir baktim hamileyim. Siddetli bel ve karin agrisi vardi.
catlover1 Bende 4+4 ile aranızdayım 😊 doktorum dünki beta değerime göre pazartesi gel keseyi görebiliriz dedi inşallah öyle olur 💕