Selenbale13 5hafta 2gunluk hamileyim doktor ultrasondan baktı kese çok küçükmüş alttan muayene edelim dedi alttan baktı kesede kanama varmış tutunursa tutunur dedi başına böyle gelip bebeği sağlıklı olan varmı
Gzmsydr Selenbale13 benim değilde ablamın oldu kesenin etrafinda kanama vardı serum falan verdiler hastanede sonra cok dikkat etti kendine azaldı bisey olmadi geçti
mombursamom Selenbale13 kanamanin kesenin neresinde olduguyla alakali. Eger bebek le temasi ve cok yanindaysa zarari oluyor. Ama bebekten uzakta temas etmicek bi yerde olursa sknti olmuyor. Tabi hrsey allahin takdiri. Her hamilelik kendine ozel.
ha_zesfa Selenbale13 bana da doktorum öyle dedi ertesi gün kanamam basladi ve kaybettim inş bişey olmaz bol bol dinlenin ve dua edin hayırlısı ile
E_T Selenbale13 benim var dı şimdi 6 aylık hamileyim kese etrafında kanama alanım vardı iğne ve coraspirin ile yok etti doktorum hatta yüksek derecede düşük riski atlatmişsim ilk haftalarda çok dikkat ettim ağır filan kaldırmadım sürekli yattım ve sık doktor kontrolündeydim çok şükür atlatım 🙏