Aslihan16 21 şubatta doğumum var inşaallahh 🤲🏻 Tek eksiğim banyo ürünleri temiz içerikli göz yakmayan Eczane ürünü şampuan ve yağ istiyorum varsa önerileriniz bir araştırmak isterim .
BurcuLice Aslihan16 şampuanımız e bebek baby&me tercih ettim içeriği ve fiyatı benim beklentimi karşılıyor yağ yoğun olduğu ve emilimi geç olacağı için losyon kullanmayı düşünüyorum henüz karar vermedim
Asyaerciyes Aslihan16 göz yakmayan değilde sıfır kimyasal olarak isterseniz mustela derim biraz pahalı ama aylarca gidiyor zaten birde instagram da mühendis baba veya mühendisin oğlu var sanırım çok faydalı oradan da bakabilirsiniz
Aslihan16 ssnnmmm ya oğlumda mustela göz yaktı bilemiyorum o yüzden bioderma da düşünüodum çok kararsız kaldım şimdi
Aslihan16 Asyaerciyes ya Yenidoğanlar çok ağlıyor göz yanmasında üzülüyorum hem sıfır kimyasal hem de göz yakmayan bakacağım sayfalara
saideeeee Asyaerciyes ben bu mühendisoğlunu bulamadım ya instagramda link olarak atabilirmisin canım sayfasını
Asyaerciyes Aslihan16 ben kızımda önce başını yıkardım sonra yüzünü vücudunu hiç ağlamazdı sebamed de güzel bir şampuan dalin uni baby ve benzerleri göz yakmıyor ama aşırı kokuyor kimyasal olduğu belli
Hamileyim-mutluyum Aslihan16 canım hipp markasına bak ben araştırdım göz yakmıyor üstelik içeriği temiz mühendisinoğlu sayfasından baktım ben de
Hamileyim-mutluyum Aslihan16 yorumlar güzeldi ilk başta deneyelim bir baktım bebeğime iyi gelmiyor değiştiririm uygun fiyatlı içeriği temiz bir markayla başlamak en iyisi bence
HifaZehra34 Aslihan16 instagramda mühendisinoğlu diye bi hesap var bu tarz ürünlerde temiz içerikli olanları paylaşıyor oraya bi bakmanızı tavsiye ederim
Aslihan16 HifaZehra34 teşekkürler baktım ve buldum evowell diye bir marka hepsi de temiz içerik pişik kremi losyon şampuan ☺️ Onu tercih ettim