babyberry 13.haftamdayım dört beş gündür karın çevrem aşırı kaşınıyordu ben de hiç çatlama aklıma gelmedi kaşıdım yanmaya başlayınca bir baktım sağ ve sol simit bölgesi baya baya kırmızı çatlaklar inanamadım. Göbeğimde de iki tane kırmızı minik çatlak. Normalde zayıf biriyim 47 kilo ile hamile kaldım sadece 1 kilo aldım bu nasıl mümkün oluyor o kadar üzgünüm ki şimdiden bu olduysa ne yapacağım. Her türlü krem yağ ne varsa sipariş verdim. Doktorum çok açık tenli ve hassas bir tenin var muhtemelen çatlıyorsun dedi ama ben 52 kilolara çıktığım zamanları biliyorum hiç bir şey olmadı. hala inanamıyorum ve hala kaşıntım geçmiyor😢 bu haftalarda böyle bir şey yaşayan oldu mu
Gzmsydr babyberry hassas demekki tenin sürekli kremle kaşıma kaşıdıkça artar daha çok çatlarsın bünye meselesi bazısı 50 krem kullanır çatlar bazısı krem kullanmaz çatlamaz nemli tut vücudunu sürekli
flowers babyberry kizcagiz bunu yasayan varmi demis yasmayan varmi dememis.. 33 haftaligim hala catlamadim yazarak moral bozuyorsunuz yasaynlari merak etmis onlem almak icin.. bende 20. Haftada catladim canim 12. Haftadan beri bicok krem yag surmeme ragmen oldu. Ciltle alakali sanirim uzulme. Benimde tam simit bolgem az. Ama ilerleyebilir tabi henuz suan 23. Haftamdayim cunku. Canini skma yag surmeue calis bol bol
Birminiginannesi babyberry 12den beridir catladı hic umrumda olmadı o catlakları gormek icin yıllarca bekleyen insanlar var onlar benim gururum bu sadece kendimi avutmak icin düşündüğüm 😂 catlamasını eşim istedi garip bi şekilde evlenmeden once karnın neden catlak degil kilo al catlasın site trip atıyordu cok seviyor ne zmn annesi gile gitsek karnını acıp seviyor bu yüzden de caresine bakmadım🙄 😂
babyberry Gzmsydr evet maalesef. Yok anladığım andan beri hiç kaşımadım ama bu nasıl tatlı bir kaşınma yani çok zor tutuyorum kendimi. Evde doğal sadece Hindistan cevizi yağı vardı siparişler gelene kadar onu sürüyorum Artık elimden geleni yapıp bekleyeceğim daha çok olursa da kabulleneceğim ne yapayım
babyberry Bireylulmasali evet haklısınız anneme sordum biz ailecek baya açık tenliyiz oldukça fazla çatlağı var sanırım kaderimiz bu genetik demek ki
babyberry flowers maalesef ki şimdi başka bir arkadaşa yazmıştım kadının en büyük düşmanı yine kadın diye. Benim moralim bozulmaz keşke hiç çatlamasın kimse ama moralim şuna bozulur bu kadar düşüncesiz oluşlarına. Çok teşekkürler ince düşünceniz için sanırım genetik annem de oldukça çatlamış kabulleneceğim artık. Kremler ve yağlar söyledim bir kaç marka en azından elimden geleni yaptım derim🤗🌸
Homeless20 babyberry gerçekten yazarken amacım seni kırmak üzmek değildi. Seni kırsam üzsem ne olacakki yani vallahi o niyetle yazmadım öyle anlaşıldıysa ki öyle olmuş kusura bakma. Gerçekten tekrar tekrar kusura bakma kendimi kötü hissettim
flowers babyberry aynen oyle senin gibi düşünüyorum canim🙏 Basladda bende cok üzüldüm cok kilo almadim cok erken dedim ama sonradan düşününce ne onemi varki dedim saglikla kucagimiza aldiktan sonra 🥰
babyberry flowers evet kesinlikle öyle benim tek düşüncem çok erken olmasıydı sizin de dediğiniz gibi belki bi önlem yazan olur da alırım diye. İnşallah sağ Salim kucaklarız🙏🏼🤗
babyberry Homeless20 tamam sorun değil bazen insan düşünemiyor sizin de öyle oldu sanırım ama düşünmek lazım çünkü burda hepimiz en hassas dönemdeyiz . Ben sizin adınıza sevindim kişiden kişiye değişen bir şey demek ki yaşayan var mı diye merak ettim çok erken olduğu için ben biraz üzüldüm
Almilaaa Canım bende 30.haftalarda çatlamaya başladım, gerçekten kaşıyınca oluşuyor sanırım benim de hatam kaşımak oldu. Düzenli yağ falan da kullanmadım ihmal ettim kaşındıkça kaşıdım ve kaçınılmaz son🙃 aynalara barışık olmaya çalışalım artık ne yapalım🥲
babyberry Almilaaa ben de bari bebeğimi hissedip çatlasaydım dedim çok erken oldu keşke bugüne kadar bir şeyler sürseydim diye düşündüm ama genetikmiş yağda yüzsen de çatlayacağı varsa oluyormuş ne yapayım artık bebeğim sağlıklı olsjn da sonra bi yolu bulunur elbet🤗
Homeless20 babyberry gerçekten kıracağımı düşünmedim. Tekrar kusura bakma lütfen. İnsandan insana değişir bu çatlama işi yani bazen insanlar bir sürü krem kullanıyor gene de çatlıyor kimi kullanmıyor çatlamıyor.
Aysegultkk babyberry hamilelik de çatlak biraz yapısal çok veya az kilo alımıda aynı şekilde yapı meselesı hele birde cildin kuruysa daha çok artıyor bu sürekli cildini nemlendir, ben ilk öğrendiğim günden beri vazelin ile nemlendiriyorum son 2 aydır da badem yağı kullanıyorum çok şükür henüz bi çatlak olmadı ama bekliyorum olmasını bende yapı olarak çatlamaya meyilli bi insanım çok kafana takma bence sağlık daha önemli artık herşeyin bi kolaylığı var