Kızlar merhaba, uzun zamandır bebeğim için sağlıklı, organik giyim markası araştırıyordum. Bir kaç marka buldum ancak isteklerimi hepsi karşılanıyordu. Evet %100 pamuk deniyor ama o pamuğu nasıl işliyorlar, hangi kimyasal boyaları kullanıyorlar renk vermek için ürünlere… O yüzden uzunca bir araştırma sonucu, Tobraana markasıyla karşılaştım. Ürünler %100 pamuk ve renklendiricileri de tamamen bitkisel bazlı, yani kil, nar kabuğu, pancar gibi doğal ürünleri kullanarak boya elde ediyorlar. Dikiş iplikleri bile ham pamuktan. Ayrıca her ürününün antibakteriyel özelliği de var. Doğadan firmasına bağlıymış. Ne kadar güzel dedim böyle bir markanın olması, şuan için 0-3 ay yenidoğan kıyafetleri mevcut ama Şubat ayında 1 yaşa kadar kıyafetlerin üretileceğini söylediler. Dün sipariş verdim hastane çıkışlarımızı, banyo setimizi, battaniyemizi. Hemen dün verdiler kargoya ve bugün geldi. O kadar güzel ki, paketlemeleri bile harika, doğaya saygılı 🥰 bilinçli annelerimize önerimdir. Lütfen böyle markalara bir şans verin, doğaya geleceğe çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım. Ekstradan nevresim takımı koymuşlar hediye olarak, o kadar mutlu oldum ki. Renkler belki çok içinizi açmaz öyle cicili bicili renkler değil ama zaten tatlı olan bebeklerin kıyafetleri olmamalı bizim bebeklerimiz tatlı zaten. Pespembe bisey veya masmavi bisey giymeyiversin ama cildine ve doğaya saygılı bir seyker giysin. Bir bakın derim. 👌👌👌