Sema99 SemihDamlaDalan ben aldım hiçte sıkıntılı yaşamadım iki bebeğim kullandı onu şimdi üçüncü bebeğime saklıyorum
Arzuylmz Mccg anlıyorum canım seni işte büyük şehirde yaşamamanın avantajı da esnaflar tanış oluyor ve veresiye alabiliyorsun aynı şekilde Benimde eşim tek çalışıyor ev kira esnaf tanıdıktı eşim veresiye almış😐
HidayetSeher Tubagrnc bebek arabası ve anakucağı oluyo bebek arabasını çıkarabiliyosun ve anakucağını bebek arabasının yerine takıyosun iki türlü de sürerek kullanabiliyosun.
SemihDamlaDalan Sema99 olabilir canım ben daha yeni başladım ilk hamileliğim ama çok fazla mağaza gezdim gerçekten hiç benetoyu önermediler zaten bende çok beğenmedim eşimle
ayeyyub Ben Azerbaycandan katılıyorum bizde adet çoçuğun yatağı bebek arabası ilk geyimleri falan kız Annesi alıyor yani Annem alıcak İN ŞA ALLAH
Sedaby Ayse1608 evet canim 3tekerlekli. biz arabayi aldigimzda ben 20haftalik hamileydim. O halimle bile tek elle kaldirabildim. Chicco ve kraftin en hafif moddllerinden sadece 1-2kg daha agir.
SemihDamlaDalan Sedaby canım ama travel sistem arabalarda artık çok güzel katlanıyor yer kaplamıyor ☺
Sedaby SemihDamlaDalan aldigim araba daha ergonomik ve katlandiginda kucucuk oluyor🤗 Minik cekcekli valizler kadar oluyor☺ Tabi kullanim zevki kisiden kisiye degisiyor ama Kullananlarla konusunca iyiki almisim diyorum.