Esraa63 Gece gündüz surekli biseyler yemek istiyorum içim gidiyor resmen boşluk oluyor. Sizde de oluyo mu yeni hamileyim 6 haftalık
Bdp Esraa63 Ahh bi de bana sor 32+4 haftalığız buzdolabına bağlı yaşamak istiyorum yiyorum 1 saat sonra içimde bir boşluk 🤦🏼♀️ Sürekli birşeyler yeme isteği
yusufbebekk447 Esraa63 6 hastalıkken olmuyordu da 25 den sonra galiba her gece kalkıp bir şeyler yeyip yatıyorum geri
zynpcknn Esraa63 ben öyleydim o haftalarda baya bir iştah açılmıştı ha bire yiyip yiyip duruyordm ama maalesef 8.haftamda miğde bulantılarım iştah kesilmelerim başladı ta ki 12 13. haftama kadar
Duruaslan Bdp gece kalkıp ekmek arası yedim 🤦♀️ 36 haftalığım bi iştahım açıldı dolapla bağ kurdum resmen
Gamzeygcc Tekrar gittiniz mi bebegi görmek icin merak ettim önce ki paylasiminizdan hatirliyorum sizi 🥰
Papatya0605 Esraa63 havuç rendele canım limon sık az bi tuz zeytinyağı oh mis ben şuan onu yapıyorum 😀🥰
Blablabla Esraa63 o şuralara benim de öyleydi sonra zamanla azalıp normalleşti. Hiç doymayacakmışım gibi geliyordu. Şimdi 15. Haftaya girdik sonra ne olur bilmiyorum.