Ceylannisa Arkadaşlar 2 gndr aşırı kusuyorum priliam dr kullanıyorm hiç etkisi olmuyor sizler ne kullanıyorsnz😓😔🤦♀️ ettiğiniz doğal bişey var mı kusma için?🤦♀️😭😓😔
byzza16 Ceylannisa sarı leblebi ve ayva iyi geliyor bana sizde deneyin isterseniz :) ayvaya limon ve tuz ekleyip yiyorum
Sinemdmrcoglu Ceylannisa maalesef kusmanın çözümünü bulamadım daha salata tuzlayıp ye birazda olsa keser ıns
busracekerr Ceylannisa canım ben 11+4 haftalığım hala sabahları kusuyorum önceden daha kötüydü yavas yavaş hafifledi ama yinede kusuyorum meyve bi tek bana iyi geliyordu
Azrabetulunannesi Ceylannisa ayyyy şükür ki o günleri atlattım ben ama hiç birşey fayda etmiyordu yani geçmiş olsun canım bu da bir evre işte geçirmemiz gereken bebiş için
Asyaayaz1 Benim bulantım geçti şükür ama ben ekşiden tiksinmediğim için limon koklar ve bir dilim yerdim galete ve ayva yediğim sürece israf etmezdim bir deneyin isterseniz inşallah hemen geçer🤲
Ceylannisa Senayyalcin evt canm ama zofer e gectm eşim aldı ac karınla içtm 1 saat önce ii geldi gibi
Safiyenur_kaplan Ceylannisa canım ben kusmaktan harap olmuştum hamileliğimin başında şimdi 34+5 haftalığım benimle birlikte eşimde maf olmuştu yediğimi çıkarıyorum koku allahım eşim yanıma yaklaşamazdı parfüm kokusu bile miğdemi bulandırıyordu ben zofer 4mg lık kullandım kurtarıcımda onu içmediğim gün kafa yerinden kalkmıyordu içtiğim zaman işe gittiğimde çok rahattım Allah yardımcın olsun valla son aylarda artık kullanmıyorum çok zor bi durum
Ceylannisa Safiyenur_kaplan aynen bende bugün zofere geçtm doktura danıştm onu kullan dedi biraz pahalı ama ii olaymda iki cocuk var onlar aç kalıcaklar die ödüm kopuo😔 sen aç karınla mı alıyordn
Cerennn03 Ceylannisa bende prilam kullanıyorum hiç bir etkisi yok günden güne ya iyiyim ya kötü bigün çok iyiysen ertesi gün istifra ediyorum. Hayattan soğudum artık 6 hafta da başladı şuan 8
Ceylannisa Cerennn03 bendde aynı şekil bugun zofer e geçtm etkisi cok varmış iidr demiş eczacı ama doktura sordum snra sende al istersen iştahta acıyormus
semanur-klc Bende prilam kullanıyorum çok iyi geliyo ama kutuda son 4,5 tane kalınca bana etki etmiyo bende bu sorunu yaşıyorum o 4 5 gün bir yudum su içsem mahvoluyorum ya neden böyle oluyo anlamıyorum bünye mi alışıyor artık ilaca anlamıyorum
Safiyenur_kaplan Ceylannisa aç tok farketmiyorum sabah uyanır uyanmaz aç karnına alıyordum sabah bulantılarım başlamadan kalkıp içiyorum sırf miğdem bulanmasın diye
bebisini-bekliyor Ceylannisa benim de bulantı agırken prilam yaramıyor zofer içiyorum bu ara biraz azaldı bulantı ondan 2 tane prilam içiyorum