Nlgnbykl Suzii-90 ben de 21 deyim detaylı ultrosunda suyum fazla çıktı bebeğim de kilosu fazla biraz doktor şeker olabilir dedi ama şeker yüklemesi mi yaptırdınız açlık tokluğa mı bakıldı. İnaşllah diyetle normale dönersiniz siz de
Suzii-90 Nlgnbykl evet canim seker yüklemesi yapıldı biraz yüksek çıkınca dahiliyeye gittim sekwr ölçme aleti verdi 3 aylık seker değerime bakti iyi çıktı diyetisyene gönderdi o da diyet listesi verdi kilom biraz fazlaymış Sende dikkat et canim tatlı hamur işi falan yeme ekmeğini de tam buğday tuket bebegin suyu artmasın daha fazla eger seker varsa sende de
Ayse-38 Mervece06 benm 1 hafta once suyum geldi. Doktor suyu bitmis dedi. Hemen havuc suyuna basladim. 4 gun sonra suyunda hafif toparlanma var dedi. Ben cok inanarak iciyorum. Ve kesem delindigi icin hala ara ara geliyo. Hic suyun kalmamis demisti doktor ama ara ara suyun gelmesi bile işe yaradgni gosteriyo.bebek çişini yaptikca gelir dedi doktor ama Az da gelmiyo yani. Şifa rabbimden faydasini goren cok. Inanarak ve tevekkulle icmek lazm. Gerisi Allahn takdiri
Mervece06 Ayse-38 aynen öyle bende inanarak içiyorum inşallah işe yarar rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuştursun bizi
Rabia54_ Ayse-38 canım çok geçmiş olsun Suyunun geldiğini nasıl anlıyorsun acaba idrarı çıktığında idrarını yaparken gelme durumu var mı hani farketmezsek falan
Ozlemms35 Ayse-38 size de yatak istirahati verdiler mi nasıl geçirdiniz bu dönemi benimde 23 haftalığım suyum az az geliyor arada bebegin suyuda sınıra yakın
Kucukkedi 29.haftadayım, benimde suyum üst sınırda. Şekerli gıdaları azalt ödem tutar dedi doktor. Ama şeker çikolata sevmem, neden oluyor tam belli değil 🤷🏼♀️
Ozerhome HappyMom bana da doktorum suyun normalden çok az fazla görünüyor demişti. Ama şeker yüklemesi yaptırmadım. Haftasına göre de 1 hafta önden gidiyor. 35haftalik olduk. 33 haftalıkken suyu fazla dedi ama bakalm kontrole gideceğimiz zaman ne diyecek 🤷🤔
Selmaysf Suzii-90 şeker yüksek olduğu için amniyon sıvısı hem fazla hemde bebek iri dedi bebekte de şeker hastalığı olur mu
Suzii-90 Selmaysf olmuyomus genelde canim araştırdım biraz bu yüzden diyet yapiyoruz tatlı hamur işi falan hepsi çıktı hayatımdan
Ozerhome Selmaysf bilmiyorum ki her kontrolde suyun fazla diyor ama şeker yüklemesi yapmak istediğinde de çoktan haftam geçmişti. Bu hafta tekrardan kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım o zaman ne diyecek. Su fazlalığı olursa belki 38 haftadan önce de alabilir doğuma
Nlgnbykl Selmaysf benim de dün ortaya çıktı 🤷cuma kontrolde bir şey dememişti doktor ama bebeğin kilosu fazlaydı dün ayrıntılı ultrason a girdik suyun fazla bebek de kilolu mutlaka şeker yüklemesi yaptır dedi. Sizin nasıl bebeğin kilosu bir de biz 2 hafta ilerde gidiyoruz
Dilges Bende şuan 34+2 günlük hamileyim ben 22 haftamda öğrendim suyumun alt sınırda olduğunu o günde beri havuç suyu ve su içiyorum şuana kadar beni getirdi ama bitmek üzeriymiş ondan dolayı bebeğin hareketi önemliymiş erken doğum riskim var 3 günde 1 hastaneye gidiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
prensesannesii_ Dilges benimde 22 den beri az 28 e geldik inşallah 36 37 haftalari görürüz ben burda bizim gibi olup 37 haftasında olanları çok duydum sizin suyunuz cm olarak ne kadardi biliyrmsnz
Mervece06 Dilges benim de aynı durum var 20. Haftadan beri böyle sıvım az doktor erken doğum olabilir dedi bende şuan 24 haftalığım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bol bol su içip havuç suyu içiyorum
Nlgnbykl Suzii-90 teşekkür ederim canım benim şeker yüklemesine daha var açlık tokluğa bakayım diyorum artık yediklerime de dikkat edeyim dediğin gibi ben de biraz kiloluyum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ☺️🤲
Ayse-38 Rabia54_ saol canm. Benm serklajdan sonra suyum geldi. Sebebi serklajmi bilmiyrm ama tamamen geldi su. Bilmeyen biri belki idrarla karıştırabilir ama test yapiyolar idrarmi su mu diye hemende cikiyo zaten sonuç
Ayse-38 Ozlemms35 ben hastanede yatyrm canm serklaj oldu rahim agzi kisaligindan. Serklajdan sonrada suyum geldi
Rabia54_ Ozlemms35 canım geçmiş olsun suyunun geldiğini nasıl anladın bu suyun idrarını yaparken idrarla beraber gelme şansı var mı hani anlayamasak falan
Rabia54_ Ayse-38 bi anda boşaldı mı yoksa az az ıslaklık mı oldu benim korkum idrarımı yaparken gelmesi o şekilde olursa anlayamam çünkü böyle birşey mümkün mü bilmiyorum