sugarfamily normal yapmadım sezaryen tarafında olanlardanım her zaman 😅zaten ilk gebeliğim aklımdaki gibi oldu, mecburi sezaryen olduydu ve yaşayınca da iyi ki diyenlerdenim..ne doğum sancısı çektim ne de aşağıdan kesi yedim, ben bu ikiliyi düşünce bile dizlerim titriyor🙈tam uyutularak geçti benim ,uyandığımda acı vardı ama hemen ağrı kesici vurdular geçti, ilk 3 saatti dayanılacak bi şekilde zor geçiyyo ama öldüm kaldım değil kesinlikle,sonrası kolay 3.gün sbaah akşam hastane yolu tuttum kızım küvezde olduğu için hiç de zorlanmadım,evde tek başıma yemeğimi bile yaptım sadece eğilmeli işlerden uzak durdum 4-5 gün sonra o dert te bitti..bu gebeliğimde de beni tam uyutun hiçbir şey görmek istemiyorum dedim en baştan, pandemiydi riskliydi ayık kal demeyin bana dedim😅kabul etti, benim için tam uyuman daha iyi,bi cesaret ayık istiyo anneler çoğunu korkularından uyutmak zorunda kalıyorum demişti 😂ama bence kimi anneler harbi cengaver çıkıyolar korkusuz bi şekilde ağrısızda olsa her olayı hissetmelerine rağmen ayık bi şekilde sezaryen olan bildiklerim var🧿