Eceee7 Kızlar haftada kaç gün ne kadar yürüyüş yapıyorsunuz haftasonu 2 gun maalesef kısıtlamadan çıkamıyoruz. Haftaici 3 4 gun 40 45 dk yürümeye calisiyorum. Ama yeterli mi bilemiyorum
eylmylk Eceee7 ben de haftaiçi eğer hava yağışlı değilse 45 dk kadar yürüyorum. Şansıma yakın arkadaşım da hamile evlerimiz yakın beraber yürüyoruz. Haftasonu malesef mecburi ara oluyor
_imra_1213 Eceee7 valla ben yürüyüş yapamıyorum o kadar tembel oldum ki, yalnız yürümek te istemiyorum arkadaşım falanda yok eşim çalışıyor, anca haftada 1 gün çıkıyorum yürüyüşe
Yagmurynrmglty Eceee7 Bende haftada 3-4 gün 1 saat yürümeye çalışıyorum hava havalar çok soğudu üşütürüm diye korkuyorum da bir yandan.
Momandbabyy Eceee7 Kaç haftalıkken yürüyüşe başladınız acaba? İlk haftalarda doktor tehlike olmadığı halde pek dolanma demişti şimdi çok istiyorum düzenli yürüyüş yapmayı.😊
Eceee7 eylmylk ne güzel ben tek yürüyrm bazen esim evde oluyor ama ben kaplumbağa hızında yuruyunce o sıkılıyor 😀
Eceee7 Yagmurynrmglty burda da fırtına yağmur var 😔 simdi eve geldim yağmur başladı. Hamile bir arkadaş olsa daha zevkli olur yürüyüşler ama çevremde hic yok
eylmylk Eceee7 evet ya malesef hız çok olmuyor normalde hamile olmadan önce 25 30 dakikada gittiğim yol ama şimdi 45 dk anca bazen geçiyor hatta😊
Eceee7 CemSeda benimde 2 haftadır eskisi gibi rahat değil.yuruyuslerim 21.haftadayim eskiden unutuyrdum hep hızlı yürüyordum
Eceee7 Momandbabyy ben ilk 3 ay cok yürüdüm doktorum engel görmedi.ama 17. Haftada amnio sentez olduk ondan sonra bir donem yurume demisti 21 deyim simdi yürüyrm ama bu kez baskı hissediyorum çabuk yoruluyorum.
kediko Kızlar evde müzik açıp ya da istiyorsanız sevdiğiniz bir dizi vs olduğunuz yerde yürüyün. Düşük tempolu Leslie yapar gibi. Dışarı çıkmaya gerek yok.
CemSeda Eceee7 gecici bir surectir 21.hafta oldugu icin ben cok rahattim 35 e kadar ama artik normal dedi doktor yuruyus yapabilirsiniz dedi birde 🙃
Ortmenanne16 Eceee7 gün içinde en az 6000 adım atmaya çalışıyorum evde asla oturmam markete sakız almaya diye çıkıyorum maksat hareket olsun 😂😂😂
Ortmenanne16 Eceee7 evde ekmek olsa bile ekmek almaya gidiyorum polis durdursa bile hâlimi gören anlar zaten 😂😂😂😂
mucizemm_3 Eceee7 bende yürümek istiyorum ama yalnız yürümeyi sevmiyorum uzun süreden sonra dün eşimle çıktık bugünde oğlumda çıktık hızlı kilo almaya başladım biraz dikkat etmeye çalışıyorum
Eceee7 mucizemm_3 bende 17. Haftada amnio sentez yaptirdik o donem hareketsiz kalmak zorundaydim 1 ayda 4 kilo birden alınca yürüyüşler e geri döndüm