Aryam-15-15 Kizlar doktordan geliyom plestanda kanma oldgnu dedi progestan igine verdi cok demedi miktarni demedi daha once başina boyld bisey geln oldmu ne olur bna yardim edin lutfen annler dua edin kuzma bisey olmssin 24 haftdayim
Ayse-38 Aryam-15-15 kanama alani küçükse sıkıntı olmuyo canm korkma içini ferah tut insaallah bi sikinti olmaz
Minisannesi2904 Aryam-15-15 benim plesentada kanama vardı 7. Haftada başladı iğne ilaç kullandım mahvoldum o iğnelerden kanama alana 5. Ayın sonunda kapandı Allaha şükür şimdi 38+2 korkmayın Allahın izniyle birşey olmaz
Flower3 Aryam-15-15 geçmiş olsun bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏 peki neden olmuş bişey dedi mi ya da tempolu mu yaşıyorsunuz insan hareket etmeli mi etmemeli mi bilemiyor bazen 🙆♀️
birgaripannee Aryam-15-15 benmde 13.haftamda plansentada kanama alanı vardı iğne kullandm doguma kadar dıkkat ettim agır bıse yapmadm cok sukur bı skntı olmadı 36.haftada dogdu bebegm
Aryam-15-15 Minisannesi2904 ay ins cnm dua et neolur bna bnde sana ederim bnim plsenta asgda rahim agzini kaptmiyor ama asgda
Minisannesi2904 Aryam-15-15 ederim tabiki aşağıda olmasını dert etme ciddi bir durumun yoksa kendine dikkat et dinlen 24 haftadasın daha ilerleyen zamanlarda düzelir benim bebek 28 haftaya kdr aşağıdaydı hareketleri kasıklarda ve genital bölgede hissediyodum sanki düşcekmiş gibi 28 den sonra yukarı çıkmış şimdide nefes almakta zorluk çekiyorum ahtapot gibi aynı her yerde dolanıyo😂plesanta sorunları 5-6 ay gibi Zamanlarda normale dönüyo kaynanamın son ana kdr plesantası aşağıdaymış sonradan düzelmiş 2-3 hafta kala falan ve normal doğum yapmış
Minisannesi2904 Aryam-15-15 korkma canım eşimin kuzeninde kanama vardı hem içerde hem dıştan adet olmuş gibi kan geliyodu şu an maşallahı var 23 haftalık kanama alanıda kapandı yoluna girdi herşey
Aryam-15-15 Minisannesi2904 ay canim agzin duali ciksn ins benmkide yoluna girer dua et bna cnm kimin duasi kabul binlmez bn hepnize duacyim🤲
Minisannesi2904 Aryam-15-15 rabbim inşallah hakkınızda en hayırlısını versin minişinizi size bağışlasın sağ salim kucağınıza alın ben zor zamanlar geçirdim bilirim endişeleri korkuları gebeliğin tadını çıkaramadım acısına ağrısına sancısına şükrettim bazen okdr canımı yakıyoki gıkım çıkmıyo şükrediyorum çünkü zor sahip oldum rabbim inşallah sağ salim bize bağışlar evladımızı 🙈
Sed22-09 Aryam-15-15 evrt vsnum 13 haftada kanamam oldu palsentadan dolayı 10 gün yatış verdi tuvalete gittim geldim bi şuan 17+3 deyim işe bile başladım kahvemsi akıntılarım hala devam ediyor plasenta hala aşağıda bebek çok şükür iyi bu olay genelde doğum şeklini etkiliyor 25 haftada yeniden Bakıcaz eğer yuları çıkmazsa mecburi sezaryan dedi bana birde ağıra verme kendini canım
CerenCyln Daha bugün YouTube da Dr. Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim, Plesenta rahme yakınsa kanamalar olabileceğini ve normal olduğunu söyledi, dinlen kendini yorma canım.