Defne-Ada Kızlar dua edin :( 4 kez nstye girdim doktor hareketsiz dedi ve yatış verdi :( çok korkuyorum birşey olacak diye. Dua edin 🙏🏻
Hayriye1410 Defne-Ada bende 38+4 üm benim de nst de hareketsiz çıkıyor saatlerce bekledim hastanede. Yarın yine kontrolüm var ne olacak bilmiyorum hiç
Chucky Defne-Ada günde 1 saateeen 5 kez nst girerdim ilk kızımda 😊 en son 36da hareketsiz dedi yatırdı bir gün doopler ultrasona falan soktu oynadı serum yiye yiye sonra 2 güne bir gitmeye başladım yine oynamayınca 37 de doğurdum mecburen 😊
Buse-93 Defne-Ada benim kızımda 34 te hareketsiz çıktı uyuyor dedi doktor gelişimi falan iyi suyu iyi mi ?
Chucky Defne-Ada evet 😊 bir de benim damar kan problemim var plesentaya yeterli miktarda kan gitmemiş ve bebek son haftalarda beslenememişti böyle bir sıkıntınız yoksa gün içinde bebeğiniz aktifse korkmayın
Nurishh Merhabalar bende 30+4 haftalığım nst ye hangi haftada ve hangi durumlarda bağlanıyor hiç bilmediğim için soruyorum
Alps Nurishh erken dönemlerde bebeğin kalp atışlarında hareketlerinde bir tuhaflık görülürse , son haftalarda ise sancı sıklığına bebek hareketlerine kalp atışlarına bakmak için