Ah bayanlar merhaba artık doğum hıkayesı yazma sırası bana geldı ☺️
9 ay bıraz serüvenim biraz sıkıntılı gectı. İlk 3 ay mıde agrılarım o kader fazlaydı kı ne yemek yıyebılıyordum ne de bır şey içebiliyordum ve Buda yetmezmiş gibi bacaklarımda ve vajınal bölgede varisler çıkmaya başladı ve hemen oksapar (kan cıvıltıcı ıgne ) kullanmaya başladım. Her gün o kadar çok zorlanıyordum kı vurmaya. Ama oğlum ıcın değerdi tanı erkek olduğunu bıraz geç ögrendık göstermedi bebeğim☺️ İlk başlarda çok kılo almadım ama sonlara doğru aldım ve toplamda 16 kılo almışım. Son kontrollerimde bebek gayet iyiydı önde gudıyordu haftası falan ama en son kontrolde 38+2 de suyunun kalmadığını ögrendık doktorum hemen almamız lazım dedım hıc hazır degıldım ben 40. Haftaya kadar gelmez diyordum 1 gün sonra hastaneye yattım Sabah 9 dan 2 ye kadar aynı sancı verdıler normal doğum için ama hıc açılmam olmadı boşuna sunı sancı cektım aslında dağa çok alttan muayene benı öldurdu artık dedım sezeryana alalım doktor da aynen normal olmayacak gıbı dedı ve sezeryana doğru adım adım ilerledim. Amelıyat hane çok soguktu ayy genel. Anestezi yaptılar. Çünkü çok fazla ağlıyordum Sonra uyandım tek soyledıgım şey bebek iyi mi sadece onu görmek istiyordum ve 15.01.2021 saat 14.33 de miniğim dünyaya geldi. Doğana kadar asla yüzünü göstermedı ve ilk defa gördüm Rabbım sizlerede yaşatsın insallh bu duyguyu 🙏 Hastanede 1 gece kaldım bıraz sor gectı gecemiz hem benım sancım oldu hem bebek ememedi sütüm gelmedı. Ve göğüs ucum yoktu zorlandı sizlere tavsiyem göğüs pompası koymamız çantanıza. Normalde bugün tam 40. Haftayı dolduruyoruz ama benım mınıgım 11 gün önce dünyaya gelmek istedı ve iyili geldi😘🥰 Benım hıkayemde böyle ☺️🤱🏻