Nebiyeee Kullanişı nasil kizlar almalimiyim acaba bide kilod olarakmi kullaniliyo yoksa ped olarakmi anlamadim ben varmi bilgisi olan
Yenidenanne Nebiyeee bende henüz almadım ama depend alıcam bende ilk günler çok kanama olcağı için külot şeklinde kullan at oluyo onlar canım
YazCilegi Nebiyeee bildiğin lastikli külot seklinde bebek bezi gibi ben aldım evde denedim cok komik görünüyor 😅 şakası bir yana benim Doğum yapan 2 arkadasımda ısrarla al dediği için aldım. Attım paketi cantaya.
[silindi] Nebiyeee külot bildiğin geçiriyorsun ped var içinde yapışık şekilde. 38 bedenim ben orta boy almıştım ama çokta rahat hissetmedim gidip büyük boyunu alıcam haberiniz olsun çok kullanışlı
Minnosunannesi Nebiyeee Doğum yapan biri olarak değerdi öneriyorum. Büyük beden alırsan dahada rahat edersin
1987gokce Erkekannesiiii dün de vardı ben 2 gün önce aldım buradan görüp 21 küsürden 10 tlye düşmüş. Yarın markete çıkınca bakıp yazarım sende bak canım.
[silindi] Didtas m yazmıyor benimkinde orta boy yazıyor 42 bedene kadar olur yazıyor orta boy için ama bence çok rahat olmaz. Burda bi çok kişi demişti büyük boy alın diye keşke bende o zaman alsaydım orta boy bana çok rahat gelmedi büyük boy alıcam
FeriDEniz [silindi] şu an kaç kilosunuz? 70-90 kg gibi bi şey yazıyordu orta boyun üzerinde. Doğru değil mi ki?
FeriDEniz [silindi] şu an kaç kilosunuz? 70-90 kg gibi bi şey yazıyordu orta boyun üzerinde. Doğru değil mi ki?
[silindi] FeriDEniz ben 1.78 boyunda 74 kiloyum boyuma göre kilom normal üzerinde öyle yazıyor ama giyince çok rahat gelmedi bana
SimgeKoroglu Ben normal Doğum yaptım. Doğum sonrası çok kanamam oldu. inanılmaz rahat ettim. Aktı, bulaştı derdi yok.. çok hijyenik.. kullan at mis gibi.. hem hastanede hem evde çok rahat ettim. Şiddetle tavsiye ederim.